Πολιτική

Πέτρος Τατσόπουλος: Μεταφέρθηκε στην καρδιοχειρουργική κλινική

Ακόμη ένα μικρό βήμα για να βγεί νικητής από τη μεγάλη μάχη που δίνει έκανε σήμερα (04.09.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Η κατάσταση της υγείας του βαίνει βελτιούμενη και οι γιατροί αποφάσισαν να βγεί ο Πέτρος Τατσόπουλος από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη, όταν υποβλήθηκε στη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο Ιπποκράτειο.

[read4more]

Πλέον, ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται στην καρδιοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, καθώς δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, η κατάστασή του είναι συνεχώς βελτιούμενη, αλλά η αισιοδοξία που υπάρχει είναι κάτι περισσότερο από συγκρατημένη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εισήχθη εσπευσμένα το χειρουργείο την περασμένη Τρίτη, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή του Alpha αισθάνθηκε έναν οξύ πόνο στο στήθος και κατέρρευσε.

Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση και διανύει το τρίτο 24ωρο εκτός μηχανικής υποστήριξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό πριν τη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερχιουρμάν
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς τον κοινό στόχο που παραμένει αμετάβλητος: την επίλυση του Κυπριακού
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης
Του «Φραπέ» στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητεί την σύλληψη του Γιώργου Ξυλούρη - Κατήγγειλε ότι είπε: «Θα της στρίψω το λαρύγγι»
«Και να είχα 5 αριθμούς του Τζόκερ σ' εσένα θα τους έδινα;», απάντησε στο Νάσο Ηλιόπουλο - Επιλεκτικές οι απαντήσεις του μάρτυρα - Στον εισαγγελέα τον στέλνει η ΝΔ
Ο Γιώργος Ξυλούρης ή Φραπές κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ 215