Πολιτική

Πέτσας: Άμεση απάντηση στα fake news του Ερντογάν!

Ο Ερντογάν είπε τα… δικά του (fake news) κι ο Στέλιος Πέτσας απάντησε άμεσα.

Μια μέρα πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο, ο “σουλτάνος” ξεκίνησε -προφανώς όχι τυχαία- μια νέα επίθεση λάσπης εναντίον της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για δύο νεκρούς μετανάστες από πυρά Ελλήνων στρατιωτικών.

Click4more: Πήρε… φωτιά η «μονταζιέρα» του Ερντογάν πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Έβρο! «Σκοτώσατε δύο μετανάστες»!

Οι λόγοι για τους οποίους ο Ερντογάν προχώρησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς είναι προφανείς, ωστόσο η Ελλάδα επιλέγει να απαντήσει άμεσα και αποφασιστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει: «Οι ελληνικές συνοριακές δυνάμεις δεν έχουν ανοίξει πυρ ενάντια σε άτομα που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα. Ο αντίθετος ισχυρισμός δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από σκόπιμη παραπληροφόρηση: Fake News».

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου