Πολιτική

Πέτσας: «Το είπαμε, το κάναμε»! «Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ στους Δήμους»

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, αναφέρεται στην υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Το είπαμε, το κάναμε» είναι το σχόλιο που κάνει ο Στέλιος Πέτσας, επισυνάπτοντας σχετικό link από το site του υπουργείου Εσωτερικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Υπεγράφη, σήμερα, η Υπουργική Απόφαση για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας: «Η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους, που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού έχοντας αφενός απώλειες στα έσοδά τους και αφετέρου αυξημένες έκτακτες δαπάνες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Κατεβάστε την υπουργική απόφαση κάνοντας κλικ εδώ

Πρόκειται για μία ακόμα άμεση χρηματοδότηση προς τους Δήμους όλης της χώρας που προστίθεται στην οικονομική ενίσχυση ύψους 187,1 εκατομμυρίων ευρώ, με την οποία στηρίχθηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση το προηγούμενο έτος. Στεκόμαστε δίπλα στους Δήμους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί. Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση προχωράμε ενωμένοι για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη ημέρα, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα, με στόχο να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Πέτσας

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1