Πολιτική

Πέτσας: «Το είπαμε, το κάναμε»! «Νέα έκτακτη χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ στους Δήμους»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, αναφέρεται στην υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Το είπαμε, το κάναμε» είναι το σχόλιο που κάνει ο Στέλιος Πέτσας, επισυνάπτοντας σχετικό link από το site του υπουργείου Εσωτερικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Υπεγράφη, σήμερα, η Υπουργική Απόφαση για νέα έκτακτη χρηματοδότηση προς τους Δήμους, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας: «Η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους Δήμους, που πλήττονται από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού έχοντας αφενός απώλειες στα έσοδά τους και αφετέρου αυξημένες έκτακτες δαπάνες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Κατεβάστε την υπουργική απόφαση κάνοντας κλικ εδώ

Πρόκειται για μία ακόμα άμεση χρηματοδότηση προς τους Δήμους όλης της χώρας που προστίθεται στην οικονομική ενίσχυση ύψους 187,1 εκατομμυρίων ευρώ, με την οποία στηρίχθηκε η Τοπική Αυτοδιοίκηση το προηγούμενο έτος. Στεκόμαστε δίπλα στους Δήμους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί. Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση προχωράμε ενωμένοι για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη ημέρα, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα, με στόχο να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Πέτσας

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Πολάκης σε Σωκράτη Φάμελλο: «Το δίλημμα δεν είναι αν θα είμαστε με τον Τσίπρα, αλλά αν την επόμενη ημέρα θα υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ»
«Είμαι υπερήφανος για όσα έγιναν το 2015 – 2019 όχι για όσα έγιναν το 2019 – 2023» - Τροπολογία κατά της αυτοδιάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε ο Πολάκης και άλλα 5 μέλη
παύλος πολάκης
12
Τα σενάρια μετά την μετακίνηση Κυρανάκη στη θέση του γραμματέα της ΝΔ – Ο Παύλος Μαρινάκης και τα ονόματα που ακούγονται για τον «μίνι» ανασχηματισμό της Πέμπτης
Ο Παύλος Μαρινάκης ακούγεται έντονα για το υπουργείο Μεταφορών ενώ Αλεξάνδρα Σδούκου και Τάσος Χατζηβασιλείου ακούγονται επίσης για θέση στο υπουργικό σχήμα. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος «παίζει» για μετακίνηση στο Μαξίμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το σύνθημα στους υπουργούς «πιο γρήγορα, πιο τολμηρά» 31