Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πιέρ Μοσκοβισί: Δυο μέρες στην Αθήνα – Ποιους θα δει

Πιέρ Μοσκοβισί: Δυο μέρες στην Αθήνα – Ποιους θα δει

Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 28 και 29 Νοεμβρίου ο επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί. Ο Γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί τη Δευτέρα (28.11.2016) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 17:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα, στις 15:00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δήμο Παπαδημητρίου, ενώ αργότερα, στις 18:15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο επίτροπος θα εκφωνήσει κεντρική ομιλία, κατά τη διάρκεια δείπνου, που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου “THE GREEK ECONOMY CONFERENCE” από το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο (ώρα 20:30, ξενοδοχείο “Athenaeum Intercontinental”).

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Μοσκοβισί, θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου (ώρα 10:15, στο υπουργείο).

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (ώρα 11:15).

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στο 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα (ώρα 14.00, Αισώπου 11Β, Γέρακας), πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε