Πολιτική

Πιερρακάκης: 400 εκατομμύρια ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Λύσεις λογισμικού, POS, εξοπλισμός

Nέο πρόγραμμα προανήγγειλε ο Κυριάκος Πιερρακάκης για την τεχνολογική αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρέστη σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Χανίων για την επιχειρηματικότητα.

Από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα για την τεχνολογική αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρόγραμμα θα αφορά τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων να προμηθευτούν λύσεις λογισμικού, POS ή εξοπλισμό.

«Είναι μία ευκαιρία να μιλήσουμε για τα ευρύτερα θέματα του ψηφιακού μετασχηματισμού και για το πώς αυτή έχει συμβάλλει σε πολίτες και επιχειρήσεις. Ο στόχος είναι η χώρα να τρέξει πάρα πολύ γρήγορα. Τέλος με τις εκκρεμότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παρακολουθήστε σε βίντεο του zarpanews, τις δηλώσεις Πιερρακάκη:

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, ευχαρίστησε τον υπουργό για «την οικοδόμηση συνεπούς και αποδοτικού διαύλου συνεργασίας με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα».

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο Χανίων αισιοδοξεί ότι σύντομα θα απολαύσει και επιπλέον «καινοτόμους καρπούς» για τα μέλη του με την αξιοποίηση νέων ψηφιακών εργαλείων και δυνατοτήτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 16
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 73