Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Αν ο Τσίπρας ήταν πικάπ, θα είχε κολλήσει η βελόνα στην λέξη “Μητσοτάκης”

"Επίθεση" εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αιγάλεω.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «αν ήταν πικάπ ο κ. Τσίπρας θα είχε κολλήσει η βελόνα του στη λέξη Μητσοτάκης. Κι αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν η Φεράρι του ψέματος με σπασμένα φρένα. Είναι αδύνατον πλέον ακόμη και να τον παρακολουθήσουμε στο καθημερινό του παραλήρημα. Η ΝΔ στις 10 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα αναδεικνύει τις λύσεις που ζητούν οι πολίτες για να γίνει καλύτερη η ζωή τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
Μακάριος Λαζαρίδης: «Δεν υπάρχει καμία δική μου παράνομη πράξη – Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε πολιτικό σκάνδαλο»
Ο κ. Λαζαρίδης κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στα πρακτικά της Βουλής - «Δεν υφίσταται κανένα πλαστό πτυχίο, ψευδές δικαιολογητικό ή παραπλάνηση της διοίκησης»
Ο Μακάριος Λαζαρίδης στη Βουλή
21
Θάνος Πλεύρης: Απελαύνεται μετανάστης γιατί με βίντεο καλούσε παράνομους να μεταβούν στο Ναύπλιο
Παρόμοια βίντεο διακινούν «ψευδείς ειδήσεις» και χρησιμοποιούνται από κυκλώματα διακίνησης μεταναστών προκειμένου να πείσουν άτομα να εισέλθουν παράνομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Θάνος Πλεύρης 5