Πολιτική

Πηγές ΝΔ: Αν ο Τσίπρας ήταν πικάπ, θα είχε κολλήσει η βελόνα στην λέξη “Μητσοτάκης”

"Επίθεση" εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αιγάλεω.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «αν ήταν πικάπ ο κ. Τσίπρας θα είχε κολλήσει η βελόνα του στη λέξη Μητσοτάκης. Κι αν ήταν αυτοκίνητο θα ήταν η Φεράρι του ψέματος με σπασμένα φρένα. Είναι αδύνατον πλέον ακόμη και να τον παρακολουθήσουμε στο καθημερινό του παραλήρημα. Η ΝΔ στις 10 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα αναδεικνύει τις λύσεις που ζητούν οι πολίτες για να γίνει καλύτερη η ζωή τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο Αλέκος Αλαβάνος για τον Αλέξη Τσίπρα: «Έπρεπε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες»
«Ενέκρινε το τρίτο πρόγραμμα που μας επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση το οποίο κατακρεούργησε την Ελλάδα - Λάθος η εκτίμησή μου όταν το πρότεινα για διάδοχο μου», τόνισε
Αλέκος Αλαβάνος
Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αφήσει ήδη ανοιχτό το «παράθυρο» διαλόγου με αγρότες και κτηνοτρόφους, ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένα συντονιστικό όργανο των αγροτών, δυσκολεύει μία τέτοια εξέλιξη.
Μπλόκα Αγροτών 13
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης