Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πηγές” ΝΔ… απαντούν στις “πηγές” Μαξίμου: Μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια

“Πηγές” ΝΔ… απαντούν στις “πηγές” Μαξίμου: Μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο “πόλεμος των πηγών”. Από τη μια οι κυβερνητικές και από την άλλη αυτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων με μπηχτές και αιχμές ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση καλά κρατεί.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας, απάντησαν σε εκείνες της κυβέρνησης και κάπως έτσι το… γαϊτανάκι συνεχίζεται.

«Μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια του Μαξίμου»

Η Νέα Δημοκρατία, μάλλον οι πηγές της, απάντησαν λοιπόν σε προηγούμενες δηλώσεις κυβερνητικών πηγών. Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στα υπόγεια του Μαξίμου, επικρατεί μεγάλη αναταραχή.

Γιατί; Εξαιτίας δημοσιευμάτων του κυριακάτικου τύπου που – κατά τις πηγές της ΝΔ πάντα- «αναδεικνύουν το ενδοκυβερνητικό χάος και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις».

Οι «γαλάζιες» πηγές προσθέτουν πως «μέχρι και η κυρία Δούρου εμφανίστηκε ξαφνικά από την αφάνεια για να δηλώσει παρών ως δελφίνος». Πάντως, η περιφερειάρχης Αττικής έχει διαψεύσει από το βράδυ του Σαββάτου (30.09.2017) το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφεραν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, οι… πηγές του Μοσχάτου τονίζουν πως τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά. «Αλλά να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Θα έχει πάντα τον κ. Καμμένο να τον παρηγορεί και να τον κρατά στο σωστό δρόμο, αν του το επιτρέπει ο κ. Παππάς…» δηλώνουν χαρακτηριστικά στην Πειραιώς.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις