Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Πηγές ΝΔ: Δεν υπήρξε επεισόδιο μεταξύ Κωνσταντίνου Κυρανάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις

Πηγές ΝΔ: Δεν υπήρξε επεισόδιο μεταξύ Κωνσταντίνου Κυρανάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις

Κύκλοι της ΝΔ πως υπήρξε καυγάς μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

Οι κύκλοι της ΝΔ τονίζουν πως ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Γιάννης Κεφαλογιάννης, «ουδέποτε ζήτησε να αποχωρήσει ο κ. Κυρανάκης ή άλλο μέλος της επιτροπής».

Αυτό που συνέβη, όπως λένε, είναι πως κατά τη διάρκεια της εξέτασης του κ. Δεμίρη από τον Δ. Τζανακόπουλο, αρκετοί βουλευτές της ΝΔ τόνισαν ότι δεν νοείται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν συνεχώς αυθαίρετες κρίσεις απόψεων και ότι «εδώ είμαστε για να εξετάσουμε γεγονότα και πραγματικά στοιχεία». Αυτό συνέβη, σύμφωνα με τους κύκλους της ΝΔ, διότι ο κ. Τζανακόπουλος θέλησε να αποδώσει στον κ. Δεμίρη την άποψη ότι «ο Διοικητής της ΕΥΠ είναι πάνω από το Σύνταγμα» κάτι που ουδέποτε δήλωσε ή υπονόησε ο κ. Δεμίρης.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, και όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απείλησε εκτός μικροφώνου τον κ. Κυρανάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να καταγραφούν αυτές οι απειλές στα πρακτικά καθώς παραβιάζουν την κοινοβουλευτική δεοντολογία ενώ η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με όλα τα μέλη της μετά από μια πεντάλεπτη διακοπή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις