Πολιτική

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ελπίζουμε οι βουτιές του στην παράνομη πισίνα στις Σπέτσες να τον προσγειώσουν στην πραγματικότητα

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή ραδιοφωνική του συνέντευξη εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτη έρευνα» σχετικά με το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, ενώ χαρακτήρισε «υποκριτική» την «ειρωνεία» που δέχεται από τη ΝΔ όσον αφορά στις διακοπές του, καθώς όπως είπε «υπηρετεί τη διαφάνεια». Σε αντίθεση με τη ΝΔ που, όπως είπε, ΝΔ, δεν παρουσιάζει τους όρους ρύθμισης του χρέους της. «Αν η Ελλάδα είχε τη ρύθμιση χρέους της ΝΔ δεν θα είχαμε κανένα μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο ανερμάτιστος και ατεκμηρίωτος λόγος του κ. Κασσελάκη, οι συνεχείς επιθέσεις του κατά της Δικαιοσύνης και οι συκοφαντίες κατά των πολιτικών αντιπάλων δεν εκπλήσσουν πλέον κανέναν», τονίζουν πηγές της ΝΔ.

«Αυτό που μάθαμε από τη σημερινή του συνέντευξη είναι ότι μπορεί κάποιος να απολαμβάνει μία παράνομη πισίνα, αρκεί να είναι 36 ετών και το βάθος της να μην ξεπερνά τα 120 εκατοστά. Ξέχασε να μας πει από ποια ηλικία και από ποιο βάθος πισίνας ξεκινά η νομιμότητα», επισημαίνουν.

«Ίσως η παρατεταμένη έκθεσή του στον μυκονιάτικο ήλιο να τον επηρέασε σημαντικά. Ας ελπίσουμε οι βουτιές στην παράνομη πισίνα του στη βίλα των Σπετσών να βοηθήσουν στην ”προσγείωση” στην πραγματικότητα», σχολιάζουν πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα οφείλει να έχει το βλέμμα της από το Γιβραλτάρ μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό» – Τι είπε για Τουρκία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε ως παράδειγμα την πρόσβαση στη διώρυγα του Σουέζ, χαρακτηρίζοντάς την «ζήτημα επιβίωσης» για την Ελλάδα και τα λιμάνια της χώρας μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5