Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πηγές ΝΔ: Ο Τσίπρας και η στενή παρέα του ενδιαφέρονται για την προπαγάνδα τους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ανακοίνωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για το “ξεπάγωμα” των βραχυπρόθεσμων μέτρων, που αφορούν την ελάφρυνση του χρέους, σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τονίζουν: “Αφού βάφτισε το επίδομα “13η σύνταξη στο εσωτερικό” και “εφάπαξ βοήθημα” στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει “επιστολή συμμόρφωσης”, η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο: Οτι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελής όρους για τη χώρα.

Είναι σαφές οτι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία.
Στο δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές”.

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεωνπως “το ξεπάγωμα των βραχυπρόθεσμών μέτρων ελάφρυνσης του χρέους που ανακοίνωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ αποτελεί την αναμενόμενη δικαίωση των κυβερνητικών επιλογών να στηριχτούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και, με το πάγωμα του ΦΠΑ, οι κάτοικοι των νησιών που δέχονται προσφυγικές ροές”.

Ο μόνος που σήμερα δεν χαίρεται είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε να ταυτιστεί και στη Βουλή με τις πιο τιμωρητικές πτέρυγες των δανειστών, πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε