Πολιτική

Πηγές προέδρου της Βουλής: Δέκα λεπτά πριν την ομιλία Ζελένσκι μάθαμε ότι θα περιλάβει τους 2 μαχητές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξηγήσεις για την εμφάνιση μαχητή του Αζόφ κατά την διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή επιχειρούν να δώσουν πηγές του προεδρείου της Βουλής. 

Σύμφωνα με αυτές, τα βίντεο με τους δυο μαχητές δεν στάλθηκαν από την Ουκρανική προεδρία στην Ελλάδα, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά, αλλά σε μια εταιρεία που είχε αναλάβει να κάνει την σύνδεση με την Ουκρανία και την μετάδοση της ομιλίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Η Βουλή ενημερώθηκε ότι θα συμπεριληφθούν αυτά τα δυο βίντεο στην ομιλία του κ. Ζελένσκι δέκα λεπτά πριν αυτή ξεκινήσει και όπως τόνιζαν οι ίδιες πηγές, πρώτον δεν γνώριζαν τι θα έλεγαν οι δυο μαχητές αλλά και να γνώριζαν πως θα μπορούσαν να λογοκρίνουν την ομιλία ενός ξένου ηγέτη; 

Επίσης, η εταιρεία που είχε αναλάβει να μεταδώσει την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ελληνική Βουλή μετέφραζε τα όσα έλεγαν ο Πρόεδρος της Ουκρανίας και οι δυο μαχητές από τα ουκρανικά στα αγγλικά και στην συνέχεια γινόταν η μετάφραση στα ελληνικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα αυτονομίας από τον Νίκο Ανδρουλάκη - «Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί - Στο χέρι των πολιτών η πολιτική αλλαγή»
Για το κόμμα Καρυστιανού, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως η πολιτική αλλαγή δεν έρχεται από κόμματα διαμαρτυρίας, αλλά από κόμματα με κυβερνητικό πρόγραμμα
Νίκος Ανδρουλάκης
Η απάντηση της ΕΛΑΣ στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Κυρανάκη: «Ο κατήφορος είναι ο δικός σας δρόμος»
Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr, οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη επιχειρούν την ταύτιση της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας του Αλέξη Τσίπρα με ένα κλίμα έντασης και διχασμού
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχετε καμία ενσυναίσθηση για τα Τέμπη και καμία για τη νεκρή μητέρα»
Στο φόντο της σύγκρουσης, η αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Μάντζου για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά των νοσηλευτών, με τον υπουργό να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «σόου και λαϊκισμό»
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου 5
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Πολιτικά όρνεα που αξιοποιούν μια εγκληματική ενέργεια»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας απορρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και μιλούν για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας
Τρεις ύποπτοι εμπρησμοί αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη  με διαφορά λίγης ώρας σε πολιτικούς της ΝΔ – 5 άτομα στο νοσοκομείο
Συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ιπποκράτειο στη μνήμη της Βάγιας Νέστορα – Κυρανάκης: «Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να συλληφθούν οι τρομοκράτες»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της μητέρας της «γαλάζιας» πολιτεύτριας αναμένεται να τελεστεί την επόμενη εβδομάδα στην Κοζάνη
Συγκέντρωση ΝΔ για Βάγια Νέστορα
27