Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η προσπάθεια Αϋφαντή να εμπλέξει την Σαμπιχά Σουλειμάν στην προσωπική του ατζέντα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η προσπάθεια Αϋφαντή να εμπλέξει την Σαμπιχά Σουλειμάν στην προσωπική του ατζέντα

Για “προσωπική πικρία” κάνουν λόγο πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Αϋφαντής, για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, η οποία αποκλείστηκε από υποψήφια το 2014, ύστερα από παρέμβαση της τουρκικής πρεσβείας.  

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “ο κ. Αϋφαντής έχει εδώ και αρκετά χρόνια απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όχι τόσο για τις απόψεις του, αλλά κυρίως για τη συνωμοσιολογική διάσταση των θέσεών του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και για την ασυνάρτητη συμπεριφορά του.
Στη θητεία του δε, αργότερα, ως Πρέσβης στη Τεχεράνη, είχε υποστεί πειθαρχική δίωξη, επί υπουργίας Κοτζιά, για ζήτημα οικονομικών ατασθαλιών με τις βίζες.
Ενδεχομένως, λοιπόν, η σπουδή του να επιτεθεί σήμερα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, να έχει να κάνει όχι μόνο με τις απόψεις του, αλλά και με τη προσωπική του πικρία.
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με μια υπόθεση του 2014 για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τοποθετήθηκε σαφώς πριν 9 χρόνια.
Το μόνο μας σχόλιο ότι η προσπάθειά του να εμπλέξει την Σαμπιχά Σουλειμάν στην προσωπική του ατζέντα και τα πολιτικά του παιχνίδια, είναι απαράδεκτη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις