Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Στις 12 Μαρτίου ξεκινά η προεκλογική περίοδος – Η Κεραμέως να δώσει απαντήσεις για την Ασημακοπούλου

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Στις 12 Μαρτίου ξεκινά η προεκλογική περίοδος – Η Κεραμέως να δώσει απαντήσεις για την Ασημακοπούλου

Απαντήσεις από την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως για την υπόθεση με τη μαζική αποστολή των email από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τονίζουν πηγές του κόμματος, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου υπό τη νέα σύνθεσή του τη Δευτέρα (04.03.24).

Όπως επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη Κεραμέως θα πρέπει να δώσει – έχοντας την πολιτική ευθύνη – πολύ άμεσα απαντήσεις για τον τρόπο που διέρρευσαν τα σχετικά στοιχεία.

Οι απαντήσεις είναι οφειλόμενες, τονίζουν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι η Νίκη Κεραμέως όσο δεν απαντά και κρύβεται, θα υπονοείται ότι γνώριζε. Και αν δεν γνώριζε, θα πρέπει να απαντήσει πως διέρρευσαν τα στοιχεία, σημειώνουν οι ίδιοι παράγοντες.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, επισήμως η προεκλογική περίοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου, όποτε κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ θα δημοσιευθεί και η ευρωπαϊκή διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, αυτή την εβδομάδα, λένε οι ίδιες πηγές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εστιάσει στο θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων, θέτοντας το ζήτημα με πολύ συντεταγμένο τρόπο στη Βουλή, υπογραμμίζοντας την «αντισυνταγματικότητα» του νομοσχεδίου.

Ταυτόχρονα, κατά τις ίδιες πηγές δεν υποτιμάται το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, καθώς πρέπει το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει όλες τις απαντήσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις