Πολιτική

Πηγές ΥΠΕΣ: Αβάσιμες οι διαμαρτυρίες συνδικαλιστών για την ανάδειξη αιρετών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές του ΥΠΕΣ απαντούν στις αντιδράσεις συνδικαλιστικών οργάνων σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Κύκλοι του ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) αναφέρουν συγκεκριμένα τα εξής: “Το Υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιό του από τις 3 Νοεμβρίου έχει καταστήσει σαφές ότι έχει αναβληθεί η διεξαγωγή ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια, αρχικώς έως το πρώτο όριο της καραντίνας (30 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια έως το δεύτερο (7 Δεκεμβρίου) και πλέον μέχρι το νεότερο όριο (14 Δεκεμβρίου).

Είναι αυτονόητο ότι η ημερομηνία αυτή θα αλλάξει από τη στιγμή που θα υπάρξει οιασδήποτε μορφής παράταση της καραντίνας.

Σε κάθε περίπτωση η ανάδειξη εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά με ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δυνητική και όχι υποχρεωτική.

Συνεπώς δεν έχουν καμία βάση διαμαρτυρίες συνδικαλιστικών οργάνων”, καταλήγουν οι πηγές του ΥΠΕΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Πολάκης: Μπορώ να βάλω τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αξιοπρεπές ποσοστό, η Ρένα Δούρου δεν μπορεί – Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα στην πτώση
«Θα διεκδικήσω την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» τόνισε ο Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές»
Ο Παύλος Πολάκης 27
Η τρόικα Δούρου, Παππά, Πολάκη πήρε τα κλειδιά του ΣΥΡΙΖΑ - Τα τρία καθοριστικά βήματα της νέας ηγετικής ομάδας
Η νέα πλειοψηφία στήνει τον μηχανισμό της επόμενης ημέρας, επαναφέρει τον Παύλο Πολάκη στην πρώτη γραμμή και ανοίγει τη μάχη της διαδοχής, ενώ οι αποχωρήσεις συνεχίζονται και η εσωκομματική σύγκρουση περνά σε νέα φάση
Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς 6
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για ακρίβεια, διαφθορά και θεσμούς – Ειδικές αναφορές στα προβλήματα της Λέσβου, του πρωτογενούς τομέα, του μεταφορικού ισοδύναμου και της δημόσιας υγείας
Τσίπρας από τη Μυτιλήνη: «Θα στηρίξουμε την Ελλάδα της παραγωγής απέναντι στην Ελλάδα της λαμογιάς»
45