Πολιτική

Πηγές ΥΠΕΣ: Αβάσιμες οι διαμαρτυρίες συνδικαλιστών για την ανάδειξη αιρετών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές του ΥΠΕΣ απαντούν στις αντιδράσεις συνδικαλιστικών οργάνων σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Κύκλοι του ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) αναφέρουν συγκεκριμένα τα εξής: “Το Υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιό του από τις 3 Νοεμβρίου έχει καταστήσει σαφές ότι έχει αναβληθεί η διεξαγωγή ψηφοφορίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά συμβούλια, αρχικώς έως το πρώτο όριο της καραντίνας (30 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια έως το δεύτερο (7 Δεκεμβρίου) και πλέον μέχρι το νεότερο όριο (14 Δεκεμβρίου).

Είναι αυτονόητο ότι η ημερομηνία αυτή θα αλλάξει από τη στιγμή που θα υπάρξει οιασδήποτε μορφής παράταση της καραντίνας.

Σε κάθε περίπτωση η ανάδειξη εκπροσώπων των υπαλλήλων στα υπηρεσιακά με ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι δυνητική και όχι υποχρεωτική.

Συνεπώς δεν έχουν καμία βάση διαμαρτυρίες συνδικαλιστικών οργάνων”, καταλήγουν οι πηγές του ΥΠΕΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης: Από τη λαϊκή αγορά, στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ
Στο ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη θεωρούν ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στον πολυχώρο λιπασμάτων στη Δραπετσώνα πέτυχαν μία δυνατή αφετηρία για αυτό που θέλουν να κάνουν στον δρόμο προς τις εκλογές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Το στοίχημα της ΝΔ για υψηλές πτήσεις στις εκλογές, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και η τελευταία δημοσκόπηση
Η δημοσκόπηση της Alco αποτυπώνει ξεκάθαρα ότι η πρόκληση και το «στοίχημα» για τη ΝΔ είναι το πόσους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της θα πείσει να τη στηρίξουν, όπως είχαν κάνει στις εθνικές εκλογές του 2023
Κυριάκος Μητσοτάκης
Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση σε λίγους μήνες κυβέρνηση»
Ανέπτυξε τους πέντε βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης, για την ενέργεια, για την κατάργηση των πανελλαδικών, για το ιδιωτικό χρέος και τα funds και την μετακίνηση με τα ΜΜΜ
Αλέξης Τσίπρας 84