Πολιτική

Πικραμμένος: Κλειστές δομές και αύξηση επιστροφής μεταναστών

Στη Σάμο βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος όπου θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Πικραμμένος θα υποδεχθεί τον Αντόνιο Κόστα που φτάνει στη Σάμο για να συναντήσει τα πορτογαλικά πληρώματα της Frontex που επιχειρούν στην περιοχή.

Σε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Πικραμμένος, αφού ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού ΕΟΣ Σάμου στο Μαλαγάρι, τόνισε αναφερόμενος στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα: «Θα πρέπει η χώρα να πάψει να είναι ελκυστική χώρα για τους μετανάστες».

pikrammenos

Επίσης όπως είπε «η κυβέρνηση προτίθεται τους μετανάστες να τους περιφρουρεί, να μην τους αφήνει να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Να δημιουργήσει κλειστές δομές, στα πρότυπα της Γερμανίας, και κυρίως να αυξήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επιστροφές τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, samos24

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό
Το ΠΑΣΟΚ ζητά να αποσυρθεί το βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου: «Αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα»
Η Χαριλάου Τρικούπη αιτείται νέα επιστημονική και παιδαγωγική αξιολόγηση του εγχειριδίου, καταγγέλλοντας ότι το περιεχόμενου του δεν συνάδει με τον παιδαγωγικό και δημοκρατικό ρόλο του δημόσιου σχολείου
ΠΑΣΟΚ, γραφεία