Πολιτική

Πικραμμένος: Συγκλόνισε ξανά για την συγγνώμη που… δεν άκουσε για την Novartis! video

Η όποια εμπλοκή που είχε ο Παναγιώτης Πικραμμένος με την υπόθεση Novartis μπήκε στο αρχείο και ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός συγκλόνισε με συνέντευξή του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε ό, τι τον αφορά, η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, επιβεβαιώνοντας αυτό που έλεγε από την πρώτη στιγμή: Πώς δεν είχε καμία εμπλοκή με το σκάνδαλο Novartis. Η απάντησή του, μάλιστα, για το αν άκουσε κάποιον να του λέει συγγνώμη, “λέει” πολλά. Ο λόγος φυσικά για τον πρώην πρωθυπουργό, κ. Πικραμμένο. Ο οποίος χαρακτήρισε «φαρσοκωμωδία» την έρευνα για την υπόθεση Novartis. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πικραμμένος έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία με πολύ κακό συγγραφέα, ηθοποιούς, σκηνοθεσία και ακόμα χειρότερο σενάριο.

[read4more]

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η έρευνα στήθηκε από πολιτικούς οι οποίοι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την πραγματική διαφθορά που υπάρχει στον κλάδο του φαρμάκου για να πλήξουν αντιπάλους τους.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αφήσει αιχμές σχετικά με τα στοιχεία στα οποία βασίστηκαν για να γίνει έρευνα για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο ίδιος.

Επιπρόσθετα υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που είχε χειριστεί ανάλογο φάκελο ως πρόεδρος του ΣτΕ θα ήθελε να έχει περισσότερες και πιο εξασφαλισμένες αποδείξεις.

«Δεν έχω κάνει εισαγγελεύς, αλλά αν ήταν στο ΣτΕ τα στοιχεία δεν θα ήταν επαρκή», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι κάτω από αυτές της συνθήκες πραγματικά φαινόμενα ανομίας μένουν ανέγγιχτα.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος τόνισε ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει προσεκτικές επιλογές στα πρόσωπα που τοποθετεί σε ανώτατες δικαστικά αξιώματα, καθώς ίσως κάποτε κληθούν να διοικήσουν προσωρινά την χώρα, όπως έγινε τον ίδιο το 2012.

Ο Πικραμμένος, η υπόθεση Novartis και το “δηλητήριο”

Επιπρόσθετα, ο κ. Πικραμμένος δήλωσε πως η υπόθεση Novartis θα έχει βαθιές συνέπειες γιατί έχει δηλητηριάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας αμφιβολίες των πολιτών προς τους θεσμούς. «Έριξε σταγόνες σε όλη την ελληνική κοινωνία, χάθηκε η εμπιστοσύνη στους θεσμούς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σημείωσε πως αισθάνεται «μεγάλη αδικία», διότι ενώ το 2012 εργάστηκε για να σώσει την χώρα εν μέσω της οικονομικής κρίσης, η ανταμοιβή ήταν να βρεθεί ύποπτος για μία «άθλια συναλλαγή».

Εις βάρος του κ. Πικραμμένου η έρευνα έχει κλείσει, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο, αλλά όπως λέει ο ίδιος μέχρι τώρα δεν έχει λάβει συγγνώμη από οποιοιδήποτε κυβερνητικό στέλεχος για την ανάμειξη του ονόματός του. «Η συγνώμη δεν είναι κάτι που απαιτείς. Είναι θέμα πολιτιστικού επιπέδου, αξιοπρέπειας, συμπεριφοράς», τόνισε συγκεκριμένα…

Εδώ να σημειωθεί πως όταν είχε έρθει η υπόθεση Novartis στο προσκήνιο, ο κ. Πικραμμένος είχε συγκλονίσει με την ομιλία του στην Βουλή (σ.σ. Φεβρουάριος του 2018), στην οποία τόνιζε σε όλους τους τόνους την αθωότητά του…

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33