Πολιτική

Πικρία Θεοχαρόπουλου: Ενημερώθηκα από ιστοσελίδες ότι δεν είμαι πια διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την πικρία του να είναι ολοφάνερη σε μια μακροσκελή ανάρτηση ο πρώην διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος αποκαλύπτει ότι δεν ενημερώθηκε επισήμως αλλά από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη να τον αντικαταστήσει. 

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και θυμίζει ότι «Στις 2 και στις 3 Ιουλίου του 2023 η Πολιτική Γραμματεία ψήφισε ομόφωνα να είμαι μέλος του νέου προεδρείου και Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Έξαλλου, θεσμικά όλα τα μέλη του προεδρείου εκλέγονται και ορίζονται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι συντρόφισσες και σύντροφοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τους ευχαριστώ θερμά».

«Χθες, αργά το απόγευμα, ενημερώθηκα από ιστοσελίδες για την απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να ορίσει στην θέση μου νέο Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον σύντροφο Γιώργο Τσίπρα. Επικοινωνήσαμε ήδη με τον Γιώργο Τσίπρα και του είπα ότι θα έχει όλη την ενημέρωση και ό,τι χρειαστεί από εμένα. Του εύχομαι δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα», αναφέρει.

Και καταλήγει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας αυτά τα χρόνια για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος και με τις αναγκαίες συνθέσεις ώστε να υπηρετούνται πάντα οι συλλογικές μας αποφάσεις. Λειτούργησα χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τάσεις, και μηχανισμούς, αλλά με μοναδικό κριτήριο την αποτελεσματικότητα, το κοινό καλό και την συλλογική λειτουργία. Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας θα συνεχίσω να δίνω καθημερινά την μάχη για μία ισχυρή αριστερή προοδευτική παράταξη, ώστε να απαλλαχθεί η κοινωνία από την κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22