Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πικρία του Παπαδημητρίου κατά την αποχώρηση του και η “αποθέωση” από Δραγασάκη

Η πικρία του Παπαδημητρίου κατά την αποχώρηση του και η “αποθέωση” από Δραγασάκη

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος ήταν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου Οικονομίας. Ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον Γιάννη Δραγασάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα πικραμένος με αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι η σύζυγος του λάμβανε επίδομα ενοικίου ύψους 1.000 ευρώ το μήνα, άφησε αιχμές για το “άδοξο” τέλος του από το υπουργείο Οικονομίας.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι φεύγει σε μία πολύ κρίσιμη οικονομική περίοδο κάτω από απρόσμενες καταστάσεις, χωρίς να έχει ολοκληρώσει το έργο του. Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει κάνει τα πάντα για να προσελκύσει Έλληνες επενδυτές και επί της ουσίας με το έργο το δικό του άλλαξε το πρόσημο στην ανάπτυξη της χώρας.

“Αποθέωση” Δραγασάκη

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για χρήματα ούτε για δόξα. Ο ίδιος ανέφερε πως ίσως φέρει και εκείνος ευθύνη που ο κ. Παπαδημητρίου και η κ. Αντωνοπούλου ανέλαβαν αυτές τις θέσεις, καθώς “πριν γίνουμε κυβέρνηση, ως ΣΥΡΙΖΑ ψάχναμε με αγωνία ανθρώπους που θα τεκμηρίωναν μια διαφορετικότητα για τη χώρα”.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι πρέπει «να δουλέψουμε συλλογικά» λέγοντας ότι «έχω μάθει να δουλεύω ως μέρος μιας ομάδας ακόμα και όταν δεν υπάρχει ομάδα».

«Πρέπει να υπάρξει επιτάχυνση και όχι μόνο ανάπτυξη γιατί έχουμε χάσει πολύ πλούτο» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Δείτε το βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις