Πολιτική

Η πικρία του Παπαδημητρίου κατά την αποχώρηση του και η “αποθέωση” από Δραγασάκη

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος ήταν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου Οικονομίας. Ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον Γιάννη Δραγασάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα πικραμένος με αυτή την εξέλιξη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι η σύζυγος του λάμβανε επίδομα ενοικίου ύψους 1.000 ευρώ το μήνα, άφησε αιχμές για το “άδοξο” τέλος του από το υπουργείο Οικονομίας.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι φεύγει σε μία πολύ κρίσιμη οικονομική περίοδο κάτω από απρόσμενες καταστάσεις, χωρίς να έχει ολοκληρώσει το έργο του. Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει κάνει τα πάντα για να προσελκύσει Έλληνες επενδυτές και επί της ουσίας με το έργο το δικό του άλλαξε το πρόσημο στην ανάπτυξη της χώρας.

“Αποθέωση” Δραγασάκη

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν ήρθε στην Ελλάδα ούτε για χρήματα ούτε για δόξα. Ο ίδιος ανέφερε πως ίσως φέρει και εκείνος ευθύνη που ο κ. Παπαδημητρίου και η κ. Αντωνοπούλου ανέλαβαν αυτές τις θέσεις, καθώς “πριν γίνουμε κυβέρνηση, ως ΣΥΡΙΖΑ ψάχναμε με αγωνία ανθρώπους που θα τεκμηρίωναν μια διαφορετικότητα για τη χώρα”.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε ότι πρέπει «να δουλέψουμε συλλογικά» λέγοντας ότι «έχω μάθει να δουλεύω ως μέρος μιας ομάδας ακόμα και όταν δεν υπάρχει ομάδα».

«Πρέπει να υπάρξει επιτάχυνση και όχι μόνο ανάπτυξη γιατί έχουμε χάσει πολύ πλούτο» συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Κολλημένο» στα χαμηλά το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις: Ανοίγει η συζήτηση για μεταγραφές με Τζάκρη, Κασιμάτη και Αποστολάκη
Και όλα αυτά, ενώ πυκνώνουν οι συζητήσεις και στο …μεταγραφικό επίπεδο - Την όλη κουβέντα πυροδότησε εκ νέου η παραίτηση της Θοδώρας Τζάκρη από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Κασσελάκης για αποχώρηση Τζάκρη από τους Δημοκράτες: Ο κόσμος αισθάνεται αποστροφή για τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές γυρολόγων
«Το να γίνουν οι Δημοκράτες συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ ή να μπουν κάτω από τον Αλέξη Τσίπρα που μιλά για πατριωτικούς φόρους και τέτοιες ανοησίες, δεν αποτελεί στρατηγική μας»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη
Το «αγκάθι» της ακρίβειας προκαλεί «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου: Το «ορόσημο του Σεπτεμβρίου και ο «κουμπαράς» της ΔΕΘ
Ο «κουμπαράς», που υπολογίζεται στο ενάμισι και πλέον δισ. ευρώ, σχεδιάζεται να κατευθυνθεί και στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αγρότες - κοινωνικές ομάδες που έχουν απομακρυνθεί από τη ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης