Site icon NewsIT

Πιο… casual από ποτέ ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία! [pics]

12.05.2018 | 14:32
Τσίπρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Προεδρεύει ο Αλέξης Τσίπρας και στο επίκεντρο της συνεδρίασης που πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, βρίσκονται οι πολιτικές εξελίξεις και η προσεχής συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τις μηχανές στο… φουλ κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των τελευταίων κρίσιμων σταθμών στο σχέδιο “καθαρή έξοδος”. Την ολοκλήρωση, δηλαδή της τέταρτης αξιολόγησης και την μετά τον Αύγουστο του 2018 εποχή. Αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα της ατζέντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προεδρεύει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας…χαλαρός!

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε με casual ντύσιμο στα γραφεία του κόμματος, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις

Στην Κουμουνδούρου κατέφθασαν και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης

Η ατζέντα

Εκτός από τις διαπραγματεύσεις για την τέταρτη αξιολόγηση, στην ατζέντα της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και η στρατηγική του κόμματος ενόψει της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών σε ένα χρόνο από τώρα.

Το ερχόμενο Σάββατο, μάλιστα, θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο συνεδριάζει σήμερα στις 11.00 στην Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος.

Αναμένεται, μάλιστα, να υπάρξει ενημέρωση από τον Ευ. Τσακαλώτο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και την πορεία ολοκλήρωσης της τέταρτης αξιολόγησης.

Άλλωστε τη Δευτέρα φτάνουν στην Αθήνα τα κλιμάκια των θεσμών, ενώ ως ορίζοντας για την ολοκλήρωση του Staff Level Agreement έχει τεθεί το Eurogroup της 24ης Μαΐου.

Σημειώνεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, το οποίο, σύμφωνα με κομματικές πηγές, είχε κυρίως προπαρασκευαστικό χαρακτήρα ενόψει της σημερινής.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version