Συμβαίνει τώρα:
Μποτιλιάρισμα στη Σουνίου - Αθηνών λόγω τροχαίου στο 44ο χιλιόμετρο
Πολιτική

Πιτσιόρλας: Kοινή στάση ολων των κομμάτων στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ζήτησε την κοινή στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης με οποιονδήποτε τρόπο για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύoς της κυβέρνησης για να κλείσει η αξιολόγηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98, σημείωσε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να σταλεί ενα μήνυμα οτι απο κοινού προσπαθούμε για την Ελλάδα και πως δεν μπορεί να ζητούν μερικοί απ τωρα τη ψήφιση μέτρων για μετά το 2018. Ειναι υπερβολικά τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ απο την Ευρώπη ο ελληνικός λαός δεν αντέχει και άλλη ταλαιπωρία. Εκτίμησε πως η αξιολόγηση θα κλείσει με την συμμετοχή του ΔΝΤ αλλά θα έπρεπε η Ευρώπη να έλυνε μονη της τα προβλήματα χωρίς να ζητά τη βοηθεια του ΔΝΤ.

Ο κ. Πιτσιόρλας εμφανίστηκε αισιόδοξος διοτι οπως ειπε μέσα στο 2017 θα αλλάξει η οικονομία ως προς το θετικότερο με τις επενδύσεις στα λιμάνια, τα τρένα, τα αεροδρόμια και τον τουρισμό. Οι έλληνες πολίτες θα αισθανθούν την ελάφρυνση απο τα σημερινά βάρη που επωμίζονται είπε χαρακτηριστικά.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Παρέλαση καινοτομίας η φετινή – Πρώτο ορατό δείγμα της μετάβασης των ενόπλων δυνάμεων στη νέα εποχή
«Μέσα από νέα εξοπλιστικά προγράμματα, μη επανδρωμένα μέσα και σύγχρονες τεχνολογίες, προχωράμε σταθερά σε μια πορεία μεταρρυθμίσεων που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής»
Ο Νίκος Δένδιας
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η 28η Οκτωβρίου και το θρυλικό «Όχι» είναι το μέγιστο και έσχατο μάθημα της γενιάς του ’40 προς τη σύγχρονη εποχή μας
«Είναι το έπος του '40, είναι το βορειοηπειρωτικό έπος, είναι το έπος της γυναίκας της Πίνδου που μας συγκινούν και μας συναρπάζουν πάντα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας