Πολιτική

“Πλακώθηκαν” Δένδιας – Ρήγας on air: Έφυγε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Ο κακός χαμός επικράτησε σήμερα (11-01-2017) στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, καθώς οι καλεσμένοι της τσακώθηκαν on air. Τόσο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας έχασαν την ψυχραιμία της και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ ο πρώτος έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κλίμα ήταν φορτισμένο από την αρχή της κουβέντας, ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Ρήγας είπε στον κ. Δένδια ότι “είστε η επιτομή της διαπλοκής”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τον ρώτησε αν αναφέρεται σε εκείνον προσωπικά για να πάρει την απάντηση: “βεβαίως, η ΝΔ και εσείς με τις δηλώσεις σας”. Τότε ο κ. Δένδιας ρώτησε αν θέλει να πει κάτι για την γιαγιά του ή για καμία ξαδέλφη του.

Ο κ. Ρήγας προσπαθούσε να απαντήσει ωστόσο ο κ. Δένδιας ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν τον άφηνε, επαναλαμβάνοντας συνέχεια “τελειώστε τις ανοησίες να πάμε στην ουσία”. Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά μάταια, αφού ο κ. Ρήγας είπε ότι “εγώ θα σταματήσω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές” με τον κ. Δένδια να σχολιάζει “τον εαυτό σας δεν έχετε πολλά να σεβαστείτε. Σεβαστείτε τους ακροατές”.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω” είπε ο κ. Ρήγας, έβγαλε το μικρόφωνο του και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο. Η ένταση, όμως, δεν σταμάτησε και μετά από αυτό.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα αναγνωρίσουν στη ΝΔ ότι μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους γεωπολιτικούς καιρούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες στην Κοζάνη 148
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης 6
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 21