Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Πλακώθηκαν” Δένδιας – Ρήγας on air: Έφυγε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

“Πλακώθηκαν” Δένδιας – Ρήγας on air: Έφυγε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ [vid]

Ο κακός χαμός επικράτησε σήμερα (11-01-2017) στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star, καθώς οι καλεσμένοι της τσακώθηκαν on air. Τόσο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας έχασαν την ψυχραιμία της και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ ο πρώτος έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο από την αρχή της κουβέντας, ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Ρήγας είπε στον κ. Δένδια ότι “είστε η επιτομή της διαπλοκής”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τον ρώτησε αν αναφέρεται σε εκείνον προσωπικά για να πάρει την απάντηση: “βεβαίως, η ΝΔ και εσείς με τις δηλώσεις σας”. Τότε ο κ. Δένδιας ρώτησε αν θέλει να πει κάτι για την γιαγιά του ή για καμία ξαδέλφη του.

Ο κ. Ρήγας προσπαθούσε να απαντήσει ωστόσο ο κ. Δένδιας ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν τον άφηνε, επαναλαμβάνοντας συνέχεια “τελειώστε τις ανοησίες να πάμε στην ουσία”. Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά μάταια, αφού ο κ. Ρήγας είπε ότι “εγώ θα σταματήσω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές” με τον κ. Δένδια να σχολιάζει “τον εαυτό σας δεν έχετε πολλά να σεβαστείτε. Σεβαστείτε τους ακροατές”.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω” είπε ο κ. Ρήγας, έβγαλε το μικρόφωνο του και σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο. Η ένταση, όμως, δεν σταμάτησε και μετά από αυτό.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε