Πολιτική

“Πλακώθηκαν” με βαρύτατους χαρακτηρισμούς Μπογδάνος και Βέττας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ορισμένοι παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα». «Εκπροσωπείς τον απόπατο της ΝΔ». Αυτές οι… υψηλού επιπέδου εκφράσεις ακούστηκαν και τις αντάλλαξαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Δημήτρη Βέττα!

Άγρια κόντρα με χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν κανέναν από τους δυο είχαν ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνστίνος Μπογδάνος και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας. Στη μέση (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, που δυο φορές τους παρακάλεσε να σταματήσουν αλλά μιλούσε στο βρόντο!

Click4more Δημοσκόπηση: Αποκαλυπτικά ευρήματα, για κορονοϊό, μεταναστευτικό και πρόθεση ψήφου

Όλα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, που τα… άκουσαν κι εκείνοι από τους δυο πρωταγωνιστές του καυγά! Την κόντρα ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και τα πράγματα ξέφυγαν όταν του απάντησε ο Δημήτρης Βέττας.

«Θλίβομαι που σε αυτή τη εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας συμμέτοχο είναι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, βάζουν πλάτη στον ερντογάν, αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου, δεν είναι η αριστερά του Θεοδωράκη, δεν είναι η αριστερά του Παπανδρέου (!)», είπε ο Κ. Μπογδάνος και συνέχισε λέγοντας: «Οι ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Το κάνουν συστηματικά, το κάνουν βρώμικα και πρέπει να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας».

Όταν πήρε το λόγο ο Δημήτρης Βέττας, μίλησε για δυο ΝΔ «μια σοβαρή (την οποία όπως είπε εκπροσωπεί ο κ. Συρίγος) και μια ασόβαρη, διαχαστική, η οποία εκπροσωπείται από κάποιον κύριο Μπογδάνο». Έδωσε και μια συμβουλή στον βουλευτή της ΝΔ: «Να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι απολύτως σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και αρκετή δεν είναι».

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στη συνέχεια όταν ο Δημήτρης Βέττας χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «γελοίο, ως ανόητο πολιτικά, τυχοδιώκτη πολιτικά, διχαστικό άνθρωπο και ως έναν άνθρωπο που είναι επικίνδυνος για τη χώρα. Γι’ αυτό τον κατηγορώ, ως ένα γελοίο, πολιτικό ον. Εκπροσωπεί την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τον πάτο της ΝΔ, τον βόθρο της ΝΔ. Τον απόπατο της ΝΔ εκπροσωπεί, αυτός είναι ο κ. Μπογδάνος».

Δείτε όλο τον καυγά εδώ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48
ΝΔ: Μαρινάκης, Παπαστεργίου, Ρωμανός ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων – «Μπαράζ» περιοδειών από γαλάζια στελέχη
«Πρόκειται για ένα μαραθώνιο δρόμο μέχρι τις εκλογές του 2027» δηλώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μετέχει συντεταγμένα όλη η ΝΔ
Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τη λειτουργία του gov.gr 11
Crash test για Τσίπρα, Καρυστιανού και Ανδρουλάκη: ΕΛΑΣ, Ελπίδα και ΠΑΣΟΚ διεκδικούν τη 2η θέση – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Στη «μεγάλη εικόνα» καταγράφεται μια σταθερή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το νέο τρίγωνο της αντιπολίτευσης αναζητά ακόμη σαφές πολιτικό αφήγημα
Οι Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Καρυστιανού και Νίκος Ανδρουλάκης 113
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού