Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πλακώθηκαν” με βαρύτατους χαρακτηρισμούς Μπογδάνος και Βέττας

“Πλακώθηκαν” με βαρύτατους χαρακτηρισμούς Μπογδάνος και Βέττας

«Ορισμένοι παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα». «Εκπροσωπείς τον απόπατο της ΝΔ». Αυτές οι… υψηλού επιπέδου εκφράσεις ακούστηκαν και τις αντάλλαξαν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Δημήτρη Βέττα!

Άγρια κόντρα με χαρακτηρισμούς που δεν τιμούν κανέναν από τους δυο είχαν ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνστίνος Μπογδάνος και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας. Στη μέση (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, που δυο φορές τους παρακάλεσε να σταματήσουν αλλά μιλούσε στο βρόντο!

Click4more Δημοσκόπηση: Αποκαλυπτικά ευρήματα, για κορονοϊό, μεταναστευτικό και πρόθεση ψήφου

Όλα έγιναν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, που τα… άκουσαν κι εκείνοι από τους δυο πρωταγωνιστές του καυγά! Την κόντρα ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και τα πράγματα ξέφυγαν όταν του απάντησε ο Δημήτρης Βέττας.

«Θλίβομαι που σε αυτή τη εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας συμμέτοχο είναι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, βάζουν πλάτη στον ερντογάν, αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου, δεν είναι η αριστερά του Θεοδωράκη, δεν είναι η αριστερά του Παπανδρέου (!)», είπε ο Κ. Μπογδάνος και συνέχισε λέγοντας: «Οι ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Το κάνουν συστηματικά, το κάνουν βρώμικα και πρέπει να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας».

Όταν πήρε το λόγο ο Δημήτρης Βέττας, μίλησε για δυο ΝΔ «μια σοβαρή (την οποία όπως είπε εκπροσωπεί ο κ. Συρίγος) και μια ασόβαρη, διαχαστική, η οποία εκπροσωπείται από κάποιον κύριο Μπογδάνο». Έδωσε και μια συμβουλή στον βουλευτή της ΝΔ: «Να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι απολύτως σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και αρκετή δεν είναι».

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στη συνέχεια όταν ο Δημήτρης Βέττας χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «γελοίο, ως ανόητο πολιτικά, τυχοδιώκτη πολιτικά, διχαστικό άνθρωπο και ως έναν άνθρωπο που είναι επικίνδυνος για τη χώρα. Γι’ αυτό τον κατηγορώ, ως ένα γελοίο, πολιτικό ον. Εκπροσωπεί την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τον πάτο της ΝΔ, τον βόθρο της ΝΔ. Τον απόπατο της ΝΔ εκπροσωπεί, αυτός είναι ο κ. Μπογδάνος».

Δείτε όλο τον καυγά εδώ 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις