Πολιτική

Πλεύρης: «Στις εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθεια – 1,4 περισσότερα δισ. ευρώ για την Υγεία»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία απάντησε μέσα από τα social media ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Από το λογαριασμό του στο twitter ο Θάνος Πλεύρης, προχωρά σε συνοπτικό απολογισμό του έργου της Ν.Δ. στην Υγεία, την τετραετία που πέρασε.

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τις εξαγγελίες του κόμματος για την Υγεία, απαντάει όπως λέει, «με την αλήθεια: 1,4 περισσότερα δις για την Υγεία, 1,5 δις για 80 ΤΕΠ και 156 κέντρα υγείας, 7.000 περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, 10% αύξηση στους μισθούς, θεσμοθέτηση προληπτικών εξετάσεων και προσωπικού γιατρού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Έκθετη η κυβέρνηση με την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Μετράμε εθνικές ήττες
Στο στόχαστρο του κόμματος Τσίπρα οι χειρισμοί Γεραπετρίτη - Η Αμαλίας ζητεί εξηγήσεις για τη μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία και την καθυστέρηση στην επέκταση των χωρικών υδάτων
Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) 12
Σωτήρης Σέρμπος στο newsit.gr για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόχλευση στη Λιβύη – Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν αρκεί χωρίς παρουσία στο πεδίο»
Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής του ΔΠΘ και πρώην διπλωματικός σύμβουλος αναλύει πώς η Τουρκία ενίσχυσε την επιρροή της, τις αδυναμίες της ελληνικής στρατηγικής και τους κινδύνους για την ηλεκτρική διασύνδεση, τα 12 ναυτικά μίλια και την Ανατολική Μεσόγειο
Χαλίφα Χαφτάρ 22