Πολιτική

Πλεύρης: «Στις εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθεια – 1,4 περισσότερα δισ. ευρώ για την Υγεία»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία απάντησε μέσα από τα social media ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Από το λογαριασμό του στο twitter ο Θάνος Πλεύρης, προχωρά σε συνοπτικό απολογισμό του έργου της Ν.Δ. στην Υγεία, την τετραετία που πέρασε.

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τις εξαγγελίες του κόμματος για την Υγεία, απαντάει όπως λέει, «με την αλήθεια: 1,4 περισσότερα δις για την Υγεία, 1,5 δις για 80 ΤΕΠ και 156 κέντρα υγείας, 7.000 περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, 10% αύξηση στους μισθούς, θεσμοθέτηση προληπτικών εξετάσεων και προσωπικού γιατρού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ ξεκαθαρίζει για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας που θα αναπτυχθεί
Θα αναπτυχθεί ειδικός ελληνικός πηγαίος κώδικας με μεταφορά ισραηλινής τεχνογνωσίας - «Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή προσθήκες θα παραμείνουν υπό αποκλειστικό ελληνικό έλεγχο»
Barak, θόλος, Ισραήλ 25
Παππάς για απουσία Πολάκη από τη ΔΕΘ: «Μην αναζητάτε φουρτούνες εκεί όπου υπάρχει μπουνάτσα» – «Το σκαρί του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πολύ γερό»
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος απαντά στα σενάρια για τον βουλευτή Χανίων - «Δεν χαμηλώνει ο πήχης των φιλοδοξιών» - Η Novartis και η πρόκληση προς την Ντόρα Μπακογιάννη
Πολάκης και Παππάς