Πολιτική

Πλεύρης: «Στις εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθεια – 1,4 περισσότερα δισ. ευρώ για την Υγεία»

Στις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία απάντησε μέσα από τα social media ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Από το λογαριασμό του στο twitter ο Θάνος Πλεύρης, προχωρά σε συνοπτικό απολογισμό του έργου της Ν.Δ. στην Υγεία, την τετραετία που πέρασε.

Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τις εξαγγελίες του κόμματος για την Υγεία, απαντάει όπως λέει, «με την αλήθεια: 1,4 περισσότερα δις για την Υγεία, 1,5 δις για 80 ΤΕΠ και 156 κέντρα υγείας, 7.000 περισσότεροι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, 10% αύξηση στους μισθούς, θεσμοθέτηση προληπτικών εξετάσεων και προσωπικού γιατρού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
6