Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΟΕΔΗΝ: Κυβέρνηση χωρίς τσίπα – Τυφεκιοφόρος ο Πολάκης – Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ!

φωτό αρχείου Eurokinissi
φωτό αρχείου Eurokinissi

Συνεχίζεται η κόντρα ΠΟΕΔΗΝ – Κυβέρνησης με πρωταγωνιστή τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Η ΠΟΕΔΗΝ με νέα της ανακοίνωση απάντησε στην… απάντηση του Παύλου Πολάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει αναλώσιμο τυφεκιοφόρο.

“Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της. Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας. Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης”, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Όλη η ανακοίνωση:

“Ο κος Τσίπρας επέλεξε τον κο Πολάκη στο ρόλο του αναλώσιμου Υπουργού , του τυφεκιοφόρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -. ΑΝΕΛ ΝΑ πολεμάει ΣΤΗΝ Πρώτη Γραμμή προκειμένου ΝΑ καταστείλει ΤΗΝ Αντίσταση ΤΟΥ λαού ενάντια ΣΤΗΝ κοινωνική διάλυση.

ΜΕ τις αλλοπρόσαλλες Δηλώσεις ΤΟΥ επιδιώκει ΝΑ απορροφήσει ΤΗΝ κοινωνική κατακραυγή ΓΙΑ ΤΗΝ προστασία του ηγέτη και των στρατηγών της κυβέρνησης. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει με στοιχεία τη διάλυση του ΕΣΥ που προκαλούν οι πολιτικές του κου Τσίπρα, των Υπουργών Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης. 

Στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας πέρα των ύβρεων δεν απαντούν επί της ουσίας στα επιχειρήματα της ΠΟΕΔΗΝ που αποδεικνύει με στοιχεία την κατάρρευση του ΕΣΥ. 

Τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση που δεν έχει τσίπα πάνω της. Από μία κυβέρνηση που δεν δίστασε να κόψει ακόμη και το ΕΚΑΣ από τους πιο ανήμπορους συμπολίτες μας.
Καλές κορδέλες στα κουφάρια του ΕΣΥ κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης”.

“Συνδικαλιστές του κ@λου και βοθροκάναλα”

Χθες το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σε νέα του ανάρτηση στο Facebook επιτέθηκε εκ νέου στην “παρέα”, όπως έγραψε, της ΠΟΕΔΗΝ και τον Πρόεδρο του ΙΣΑ. Από την ανάρτηση δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί προς τα ΜΜΕ:

«Σκάι, Αντέννα ,Μεγκα, Πρώτο Φλέμα κλπ βοθροκαναλα και ΜΜΕ της διαπλοκής περιμένω αύριο να το κάνετε πρώτο θέμα καθώς όταν αλλάζαμε τη διοίκηση του Κεελπνο που την πιάσαμε να κάνει “λάθος” μοριοδοτήσεις των υποψηφίων είχατε ρίξει ποταμούς τα δάκρυα για τους ανθρώπους που “πεθαίνουν” χωρίς κρεββάτι Μεθ . ΥΓ4 (για να μην ξεχνιόμαστε): ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ», έγραψε στον λογαρισμό του στο Facebook.

Νωρίτερα είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση – απάντηση στην ΠΟΕΔΗΝ στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε για τον Πρόεδρό της, Μιχάλη Γιαννάκο: δεν αποτελεί ντροπή να είσαι χειρουργός (και) αιμορροΐδων, αποτελεί όμως διπλή ντροπή να είσαι συνδικαλιστής μόνο της ανατομικής περιοχής στην οποία ανήκουν οι αιμορροΐδες»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε