Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ποια είναι η βουλευτής Αλεξοπούλου που έφυγε και επέστρεψε στο κόμμα της μέσα σε λίγα λεπτά

Ποια είναι η βουλευτής Αλεξοπούλου που έφυγε και επέστρεψε στο κόμμα της μέσα σε λίγα λεπτά

Αρχικά ανεξαρτητοποιήθηκε με δημόσια δήλωση της, προκαλώντας “πονοκέφαλο” στον Κυριάκο Βελόπουλο με τον οποίο τον Ιούλιο του 2019 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών με ποσοστό 2,54% και 8.457 σταυρούς.

Λίγη ώρα αργότερα η Αικατερίνη – Αναστασία Αλεξοπούλου άλλαξε γνώμη και μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο ζήτησαν από τον πρόεδρο της Βουλής την ανάκληση της αρχικής της απόφασης, η οποία όμως βάση των κανονισμών δεν μπορεί να ματαιωθεί τόσο γρήγορα και απλά, καθώς θα χρειαστούν λίγα 24ωρα μέχρι να συμπεριληφθεί το όνομα της και πάλι στις λίστες του κόμματος.

Η διαδικασία φαίνεται περίπλοκη κι αυτό γιατί σύμφωνα με το site του ελληνικού κοινοβουλίου η Αικατερίνη Αλεξοπούλου μετά την πρώτη της δήλωση αναγράφηκε ως ανεξάρτητη βουλευτής, κάτι που φαίνεται μέχρι και αυτή την ώρα αρκεί κάποιος να κάνει μια αναζήτηση στο όνομα της.

Click4More Βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε και μετά το μετάνιωσε! Αλαλούμ στη Βουλή

Τους λόγους που την οδήγησαν στις αποφάσεις αυτές τους γνωρίζουν αποκλειστικά και μόνο εκείνη και ο πρόεδρος του κόμματος που κατάφερε τελικά να την μεταπείσει και να παραμείνει έτσι στα έδρανα της Βουλής με τους 10 βουλευτές του.

Η ίδια μιλώντας στο newsit.gr είπε αργά το μεσημέρι: «Όλα καλά, είμαι ξανά στο κόμμα».

Βιογραφικά στοιχεία της Αικατερίνης – Αναστασίας Αλεξοπούλου μπορεί να μην υπάρχουν στο διαδίκτυο, καθώς ακόμα και η προσωπική της σελίδα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κατασκευή, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το φυλλάδιο γνωριμίας με τους ψηφοφόρους της για την προεκλογική της εκστρατεία στις εκλογές του 2019, που έχει αναρτήσει ακόμα και στο Facebook.

Σ’ αυτό η βουλευτής θέλησε να μοιραστεί στιγμές της προσωπικής της ζωής, όπως ότι έμεινε ορφανή από γονείς σε μικρή ηλικία, αλλά και ότι νίκησε τον καρκίνο πριν λίγα χρόνια. Σημαντικά και τα όσα λέει ως μέλος πατριωτικού κινήματος για την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου.

“Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 13/01/1962. Ο πατέρας μου ήταν από το Νέο Ηράκλειο και η μητέρα μου από τη Νέα Ιωνία. Σε ηλικία 4 ετών έχασα την μητέρα και τον πατέρα μου επίσης στα 12. Σε ηλικία 19 ετών με ένα κεφάλαιο που μου άφησαν οι γονείς ασχολήθηκα με την αγορά και κατασκευή κτιρίων στα βόρεια προάστια, βλέποντας την ανάπτυξη των γύρω περιοχών την εποχή εκείνη, παράλληλα εργαζόμουν σε ιατρείο. Αργότερα μπήκα και στο κομμάτι του Επιχειρείν με επιτυχία. Έχω ένα γιο ηλικίας 33 ετών”, αναφέρει και προσθέτει:

“Στα 48 μου χρόνια πέρασα καρκίνο και βγήκα νικήτρια. Και αφιέρωσα τη ζωή μου στη πατρίδα. Είμαι μέλος πατριωτικού κινήματος και ακούγοντας τον Κυριάκο Βελόπουλο να αναπτύσσει το πρόγραμμά του αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του! Με άγγιξε το πρόγραμμα ανάπτυξης από το πρωτογενή τομέα η φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μου και η κατάργηση της κατάπτιστης συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία μας!!! Βέβαια και όλα τα υπόλοιπα σημεία του προγράμματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι αξιοσημείωτα!!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου είμαι ταγμένη Υπέρ της Πατρίδος για να κάνουμε την Ελλάδα και να εξαλείψουμε το κάθε τι ανθελληνικό”.

Η αγωνιστικότητα είναι στοιχείο του χαρακτήρα της που φαίνεται και μέσα στη Βουλή, καθώς δεν είναι και λίγες οι παρεμβάσεις που έχει κάνει σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις