Πολιτική

Ποιες καφετζούδες, ποιες χαρτορίχτρες και ποιος Κάλχας! Η Ζωή τους σκίζει όλους…

«Όλα αυτά τα μέτρα που ψηφίζονται και θα ψηφιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο, σημαίνουν έναν εφιάλτη, μία κόλαση για τα σημερινά παιδιά, για τους εφήβους, για τα μικρά παιδιά, για τα μωρά, για τα αγέννητα».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τόσο βαθιά σκέψη και τέτοια δυνατότητα να βλέπει μακριά στο μέλλον μόνο μία χαρτορίχτρα, μία καφετζού ή ένας μάντης θα μπορούσε να έχει.

Εγώ πάντως, να πω την αμαρτία μου και ο Δίας να με συγχωρέσει, τα καταφέρνω για τα άλλα παιδιά, αλλά για τα αγέννητα αδυνατώ.

Γι΄ αυτό υποκλίνομαι και υποβάλλω τα σέβη μου στην αυτού εξοχότητα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ομολογώ με πόνο ψυχής, με ξεπερνά στις μαντεψιές και κάνει προβλέψεις ακόμα και για τα αγέννητα.
Αλήθεια Ζωή, από που προμηθεύεσαι τις κότες για να δεις στα εντόσθια; Από τα Μέγαρα;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Μείωση φόρων στους μισθωτούς, φορολόγηση του πλούτου και αλλαγή παραγωγικού μοντέλου
Στο τρίτο μέρος της συνέντευξης ανοίγει την οικονομική ατζέντα της ΕΛ.Α.Σ., επιτίθεται στην κυβέρνηση για Πολιτική Προστασία και ΔΕΔΔΗΕ και προαναγγέλλει αλλαγές σε νερό, αυτοδιοίκηση και μη κρατικά πανεπιστήμια
Ο Αλέξης Τσίπρας 17