Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιος στήριζε τον 80χρονο Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

80χρονος Διοικητής

Μπορεί τον 80χρονο Διοικητή να “άδειασε” διακριτικά ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ωστόσο είχε και υποστηρικτή στο υπουργικό συμβούλιο.

Μόλις λίγες ώρες “άντεξε” ο ορισμός του Κωνσταντίνου Πατέρα στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ο 80χρονος πρώην πολιτευτής, που μόλις σήμερα υπερασπιζόταν τον διορισμό του λέγοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λέγοντας πως “δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό”, αναγκάστηκε τελικά μετά τον σάλο που προκλήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, με δηλώσεις του στον “Θέμα 104,6” πήρε αποστάσεις από τον διορισμό του 80χρονου πολιτευτή, προαναγγέλλοντας “διορθώσεις” όπου υπάρχουν αστοχίες όσον αφορά στα πρόσωπα που επελέγησαν για τις θέσεις των διοικητών των νοσοκομείων.

Πάντως σύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Πατέρας είχε και έναν ένθερμο υποστηρικτή στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Πρόκειται για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσιάρας ήταν και αυτός που -ως βουλευτής Καρδίτσας- είχε επιμείνει για τον διορισμό του Κωνσταντίνου Πατέρα στο Νοσοκομείο της πόλης του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις