Πολιτική

Ποιος στήριζε τον 80χρονο Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Μπορεί τον 80χρονο Διοικητή να "άδειασε" διακριτικά ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ωστόσο είχε και υποστηρικτή στο υπουργικό συμβούλιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόλις λίγες ώρες “άντεξε” ο ορισμός του Κωνσταντίνου Πατέρα στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ο 80χρονος πρώην πολιτευτής, που μόλις σήμερα υπερασπιζόταν τον διορισμό του λέγοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λέγοντας πως “δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό”, αναγκάστηκε τελικά μετά τον σάλο που προκλήθηκε να υποβάλει την παραίτησή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, με δηλώσεις του στον “Θέμα 104,6” πήρε αποστάσεις από τον διορισμό του 80χρονου πολιτευτή, προαναγγέλλοντας “διορθώσεις” όπου υπάρχουν αστοχίες όσον αφορά στα πρόσωπα που επελέγησαν για τις θέσεις των διοικητών των νοσοκομείων.

Πάντως σύμφωνα μα ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Πατέρας είχε και έναν ένθερμο υποστηρικτή στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Πρόκειται για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσιάρας ήταν και αυτός που -ως βουλευτής Καρδίτσας- είχε επιμείνει για τον διορισμό του Κωνσταντίνου Πατέρα στο Νοσοκομείο της πόλης του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αχιλλέας Μπέος κατά Ακύλα και Eurovision: «Παρουσιάζεται μια εικόνα τραγική, με ένα παιδί να κουνάει τον κ@@ο του»
Στην αρχή του βίντεο ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε οι ακόλουθοί του και όσοι τον παρακολουθήσουν να μην τον αποκαλέσουν «σεξιστή, ρατσιστή, φοβικού», λόγω των όσων θα πει στη συνέχεια
Αχιλλέας Μπέος
20
Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ για τους ακτιβιστές του στολίσκου Global Sumud Flotilla: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά, να απελευθερωθούν άμεσα οι Έλληνες πολίτες»
Η Αθήνα ζητεί πλήρη σεβασμό στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών
Ακτιβιστές
101
Νέο μήνυμα της Αθήνας στην Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, ξεκάθαρο το καθεστώς στο Αιγαίο
Η ελληνική πλευρά παρακολουθεί τις κινήσεις της Άγκυρας, υπενθυμίζοντας ότι το νομικό πλαίσιο για τα νησιά, την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ είναι σαφές
Ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας 11