Πολιτική

Πολάκης για μολότοφ στο σπίτι του: «Δεν ψαρώνω, σας γλεντάω!»

Άμεση ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για την επίθεση με μια βόμβα μολότοφ στο σπίτι του στο Μοσχάτο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστος τα ξημερώματα της Δευτέρας πέταξε μια βόμβα μολότοφ έξω από το σπίτι του Παύλου Πολάκη με αποτέλεσμα να μαυρίσει η γκαραζόπορτα.

polakis molotov spiti
Φωτογραφία InTime News
polakis molotov spiti
Φωτογραφία InTime News

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του μιλάει για παρακράτος και τονίζει ότι δεν “ψαρώνει” αλλά τους “γλεντάει”.

«Προς παρακράτος ενταύθα….
1) Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπίρτζη
2) Το ξέρω πως φοβάστε γιατί φτάνει -επιτέλους και παρά όλα όσα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .
3) Είστε θρασύδειλα όντα
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτα …ως απαντηση σε σας και στο τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθηνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς : Όλα πρίμα, συνεχίζουμε!!!»

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τις μολότοφ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6