Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πολάκης για Novartis: “Η Νέμεσις έφτασε”! Ανάρτηση – κόλαφος!

Novartis Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφέρθηκε στις εξελίξεις του σκανδάλου Novartis, χρησιμοποιώντας ως… συνήθως “σκληρή γλώσσα”!

“Τριγμούς” στο πολιτικό σκηνικό έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Εξελίξεις στις οποίες αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για “Νέμεσις” που έφτασε!

Δύο πρώην πρωθυπουργοί και οκτώ πρώην υπουργοί φέρονται να εμπλέκονται στην δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis που ερευνάται από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς. Οι οποίοι παρέδωσαν αργά το μεσημέρι στον ‘Αρειο Πάγο σήμερα, το μέρος της δικογραφίας που πλέον θα διαβιβαστεί στην Βουλή, βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Click4more: Αντιδρά και ο Στουρνάρας! «Η πολιτική στοχοποίηση και το bullying έχουν τα όριά τους»!

Ο Παύλος Πολάκης πήρε θέση για την υπόθεση, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μια ανάρτηση… κόλαφο στην οποία κάνει λόγο για ύπαρξη αποδείξεων πως πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί χρηματίστηκαν.

Κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί, αφού μέχρι στιγμής κι επειδή η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, δεν έχουν δοθεί ακόμη οι απαραίτητες διευκρινίσεις και τα απαραίτητα στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές, τα οποία να αποδεικνύουν την εμπλοκή των προσώπων των οποίων τα ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση.

Novartis Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης και η ανάρτηση… φωτιά

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

“ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS …..

Να δω που θα βρουν λαγουμι να κρυφτουν τωρα οι πρωην υπουργοι υγειας και πρωην πρωθυπουργοι ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ για τα υπερκερδη της εταιρειας και την κλοπη δημοσιου χρηματος!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!

Δυο χρονια τωρα εχουμε δεχθει,ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ενα ανελεητο πολεμο ,λασπης συκοφαντιας ,υποτιμησης ,δολοφονιας χαρακτηρα,προσωπικες απειλες,εκφοβισμους ,απο τα πολιτικα ανθρωπακια αυτα,απο τα μμε ,τα σαιτ και τα τρολ που ταιζαν με κρατικο χρημα ,πιστευοντας οτι θα φοβηθουμε ,οτι θα κανουμε πισω ,οτι θα τα σκεπασουμε ,οτι θα γινουμε σαν αυτους.

ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ….Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!

ΥΓ.τωρα ,πιστευω, θα καταλαβουν ολοι το παιχνιδι της πατριδοκαπηλειας που πηγε να στηθει με το θεμα των Σκοπιων,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !!!!”.

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις