Πολιτική

Πολάκης: Γιάννο μου το μαντήλι σου βρέθηκε λερωμένο

Για "δόγμα Πολάκη" έκανε λόγο ο Γιάννος Παπαντωνίου λίγο μετά την απόφαση για την προφυλάκησή του και ο υπουργός αναπληρωτής Υγείας δεν άργησε να απαντήσει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως το συνηθίζει ο Παύλος Πολάκης “μίλησε” μέσω facebook με δεικτικό τρόπο βάζοντας στο στόχαστρό του τον Γιάννο Παπαντωνίου. Με αναφορές στο όγκο της δικογραφίας ο υπουργός μιλάει για… “λερωμένο μαντήλι” ενώ επιτίθεται και στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το σχέδιο για ισχυρούς δήμους: Ο νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης και το στοίχημα της αποκέντρωσης
Η ενίσχυση των δήμων αποτελεί προϋπόθεση για την αναζωογόνηση της περιφέρειας, τη στήριξη των μικρών και νησιωτικών κοινοτήτων και την αντιμετώπιση της απομάκρυνσης των πολιτών από τα κοινά
O Αλέξης Τσίπρας 9
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ