Πολιτική

Πολάκης κατά Επιτρόπου Υγείας: Ασχολούμαι με πιο σοβαρά πράγματα από το τσιγάρο! OK Guy?

Ο Επίτροπος Υγείας Βιτένις Αντριουκαΐτις αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικές εκφράσεις στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, όταν είδε τη φωτογραφία όπου ο Παύλος Πολάκης καπνίζει μέσα στο υπουργείο Υγείας σε παλιότερη συνέντευξη Τύπου. Και σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως, όπως είπε, όταν βρέθηκε στο υπουργείο και κανείς δεν φορούσε γραβάτα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε τα όσα είπε ο Επίτροπος Υγείας αναπάντητα. Η απάντησή του ήρθε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, με μια ανάρτηση που απευθύνεται στον Βιτένις Αντριουκαΐτις προσωπικά. Τον οποίο καλεί να μάθει περισσότερα πριν μιλήσει. Και αφού αφήνει αιχμές για τον Έλληνα επίτροπο, ειρωνεύεται πως γραβάτα στο υπουργείο φορούσε ο… θυρωρός και «διαμηνύει» ότι ασχολείται με σοβαρότερα πράγματα από το τσιγάρο και θα το κόψει όταν θέλει εκείνος. Και όχι όταν το επιβάλει ο νόμος, προφανώς…

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις:

[read4more]

– Αυτός ο “τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρόνια με πιο σοβαρά πράγματα στο χώρο της υγείας από το τσιγάρο. Μάθε πριν μιλήσεις!!!

– Είναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανείς γραβάτα όταν ήρθατε στο Υπουργείο. Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε. Εγώ δεν φοράω. Οι γραβατωμένοι που πέρασαν από δω χρεωκόπησαν τη χώρα μας. Αυτούς πολεμάμε. Μάθε πριν μιλήσεις!!

– Το τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση, αλλά θα είναι δική μου)

– Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικού υλικού που είχαμε καλέσει σε συνάντηση διαπραγμάτευσης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοσοκομεία της χώρας μας (Υλικά επεμβατικής καρδιολογίας)

Η φωτογραφία είναι όταν έληξε η συνάντηση και την αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικά από τα οποία κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστική δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ από το Υπ. Υγείας!

Ρώτα ένα συνάδελφο σου από την Ελλάδα, εκεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε κάθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!.

OK “GUY”???

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health»

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμηρή απάντηση της Νέας Αριστεράς στην Αχτσιόγλου: «Δεν έβρισκε χρήσιμη ούτε την Κοινοβουλευτική Ομάδα που συνίδρυσε»
Σφοδρά πυρά κατά της πρώην υπουργού Εργασίας, με αφορμή τις δηλώσεις της για τις πολιτικές της επιλογές και τη στήριξή της στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
Έφη Αχτσιόγλου
O Σπύρος Κουλκουδίνας απαντά στα δημοσιεύματα για την επιδότηση των 200.000 ευρώ: «Όλα έγιναν νόμιμα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»
Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι η επιχειρηματική του δραστηριότητα ήταν γνωστή από το 2019 και ότι η επένδυση προβλεπόταν από το πρόγραμμα
Σπύρος Κουλκουδίνας, ΝΔ 8
Έφη Αχτσιόγλου: Δεν είχα χρησιμότητα στη Βουλή – Η προσωπικότητα του Τσίπρα έχει βαρύνουσα σημασία
Η απόφαση ένταξης στην ΕΛΑΣ, ο καθοριστικός ρόλος του πρώην πρωθυπουργού και οι αιχμές για το ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών
Έφη Αχτσιόγλου
Η Θεώνη Κουφονικολάκου ζητά διαγραφή Κουλκουδίνα και αποπομπή Σχοινά για τις επιδοτήσεις στην αλιεία
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.Α.Σ. επικαλείται δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και καταγγέλλει διοχέτευση κονδυλίων σε επιχειρήσεις χωρίς σχέση με το ψάρεμα
Θεώνη Κουφονικολάκου