Πολιτική

Πολάκης κατά Επιτρόπου Υγείας: Ασχολούμαι με πιο σοβαρά πράγματα από το τσιγάρο! OK Guy?

Ο Επίτροπος Υγείας Βιτένις Αντριουκαΐτις αναφέρθηκε με διόλου κολακευτικές εκφράσεις στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, όταν είδε τη φωτογραφία όπου ο Παύλος Πολάκης καπνίζει μέσα στο υπουργείο Υγείας σε παλιότερη συνέντευξη Τύπου. Και σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως, όπως είπε, όταν βρέθηκε στο υπουργείο και κανείς δεν φορούσε γραβάτα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε τα όσα είπε ο Επίτροπος Υγείας αναπάντητα. Η απάντησή του ήρθε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, με μια ανάρτηση που απευθύνεται στον Βιτένις Αντριουκαΐτις προσωπικά. Τον οποίο καλεί να μάθει περισσότερα πριν μιλήσει. Και αφού αφήνει αιχμές για τον Έλληνα επίτροπο, ειρωνεύεται πως γραβάτα στο υπουργείο φορούσε ο… θυρωρός και «διαμηνύει» ότι ασχολείται με σοβαρότερα πράγματα από το τσιγάρο και θα το κόψει όταν θέλει εκείνος. Και όχι όταν το επιβάλει ο νόμος, προφανώς…

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις:

[read4more]

– Αυτός ο “τύπος” κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρόνια με πιο σοβαρά πράγματα στο χώρο της υγείας από το τσιγάρο. Μάθε πριν μιλήσεις!!!

– Είναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανείς γραβάτα όταν ήρθατε στο Υπουργείο. Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε. Εγώ δεν φοράω. Οι γραβατωμένοι που πέρασαν από δω χρεωκόπησαν τη χώρα μας. Αυτούς πολεμάμε. Μάθε πριν μιλήσεις!!

– Το τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση, αλλά θα είναι δική μου)

– Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικού υλικού που είχαμε καλέσει σε συνάντηση διαπραγμάτευσης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοσοκομεία της χώρας μας (Υλικά επεμβατικής καρδιολογίας)

Η φωτογραφία είναι όταν έληξε η συνάντηση και την αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικά από τα οποία κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρώ διαφημιστική δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ από το Υπ. Υγείας!

Ρώτα ένα συνάδελφο σου από την Ελλάδα, εκεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε κάθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!.

OK “GUY”???

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health»

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Τετ α τετ με Αλ Σίσι και τριμερής με Χριστοδουλίδη – Στην ατζέντα θαλάσσιες ζώνες, Λιβύη, ενέργεια και Μονή Σινά
Η στρατηγική σχέση Αθήνας, Λευκωσίας και Καΐρου και το μήνυμα σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στον απόηχο των κινήσεων της Τουρκίας στην περιοχή
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι, Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: «Αντί να μου ζητήσουν συγγνώμη, ζητούν και τα ρέστα»
Σφοδρή απάντηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών - «Η αγωνία των Συριζαίων να περάσουν το 3% τους έχει οδηγήσει στον πλήρη παραλογισμό»
Άδωνις Γεωργιάδης 9
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για τα μέτρα της ΔΕΘ: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης»
Το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αποδομεί τις εξαγγελίες για μισθούς, συντάξεις και Δημόσιο και αντιπαραβάλλει το δικό του πρόγραμμα - «Στασιμότητα και διαφθορά ή εντιμότητα και πρόοδος»
Μητσοτάκης, ΔΕΘ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση με τα «αδιευκρίνιστα» ποσά του Άδωνι Γεωργιάδη
Κλιμάκιο του κόμματος προσφεύγει στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και καταθέτει αυτοτελή μηνυτήρια αναφορά - Επικαλείται «νέα κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία» και προαναγγέλλει νέες κινήσεις για τη Novartis
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης 5