Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πολάκης κατά Μανιαδάκη: Το αρχιλαμόγιο ήταν σύμβουλος Λοβέρδου, Άδωνι, Σαλμά και Βορίδη

Πολάκης κατά Μανιαδάκη: Το αρχιλαμόγιο ήταν σύμβουλος Λοβέρδου, Άδωνι, Σαλμά και Βορίδη

Νέα επίθεση κατά του τέως προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, Νίκου Μανιαδάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης. Τον χαρακτηρίζει αρχιλαμόγιο και σύμβουλο πρώην υπουργών Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε τη νέα επίθεση στον Νίκο Μανιαδάκη λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη του τελευταίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

«Δεν λέει το αρχιλαμόγιο πως ήταν σύμβουλος και βασικός διαμορφωτής της φαρμακευτικής πολιτικής του Λοβέρδου, του Άδωνι (στον οποίο έστελνε εντολές με mail), του Σαλμά και του Βορίδη» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ο Νίκος Μανιαδάκης «μέσω της εταιρείας Evroston που ήταν στο όνομα της γυναίκας του της τραγουδίστριας Φαρμάκη, έπαιρνε ένα σκασμό χρήματα από φαρμακευτικές εταιρείες (και τη Novartis) για “μελέτες” και καλά που έκανε για πάρτη τους».

«Η βίλα στο Διόνυσο και τα ακριβά αυτοκίνητα από που τα είχε αγοράσει; Από το μισθό του καθηγητή της ΕΣΔΥ;;; Ή ήταν προικιά από τη γυναίκα του; Πήγε αυτοβούλως το λαμόγιο να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλυτώσει τα αφεντικά του», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Και “κλείνει” την ανάρτησή του καλώντας όσους τη διαβάζουν να ακούσουν τα όσα είπε ο Παύλος Σαράκης, δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων των αμερικανικών αρχών, στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά της ΕΡΤ…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις