Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πολάκης κατά ΝΔ: “Προπαγανδιστές της πεντάρας, νοιάζεστε μόνο πως θα πέσει ο Τσίπρας”

Πολάκης κατά ΝΔ: “Προπαγανδιστές της πεντάρας, νοιάζεστε μόνο πως θα πέσει ο Τσίπρας”
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Η ανάρτησή του για τις φωτιές στην Καλιφόρνια προκάλεσε οργή και σάλο. Ο Παύλος Πολάκης δεν παίρνει τίποτα πίσω και επιτίθεται, με νέα ανάρτηση, στη Νέα Δημοκρατία για την ανακοίνωση που εξέδωσε εις βάρος του.

Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, με τη μπάλα να παίρνει και τα ΜΜΕ που… τόλμησαν να χαρακτηρίσουν την ανάρτησή του για τις φωτιές στην Καλιφόρνια, ειρωνική.

«Προς Νέα Δημοκρατία ενταύθα, είστε και πονηρούληδες ατιμούλικα εκεί στα υπόγεια του μουρούτικου γκαιμπελισμού στην Πειραιώς» ξεκινά τη νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως “στήνει” θέμα εκ του μη όντος, “αξιοποιώντας” όπως χαρακτηριστικά γράφει «τα ΚΕΕΛΠΝΟταϊσμένα ΜΜΕ σας», τα οποία «βάζατε για ένα μήνα να κάνουν τυμβωρυχία με τους νεκρούς στο Μάτι και τώρα για όλα αυτά που κάναμε εκεί προσπαθώντας να επουλώσουμε την πληγή “άκρα του τάφου σιωπή”».

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τη ΝΔ πως το μόνο που τη νοιάζει είναι να πέσει η κυβέρνηση. Γράφει χαρακτηριστικά: «Ακούστε προπαγανδιστές της πεντάρας: εγώ, λόγω δουλειάς, αξιών και ανατροφής ξέρω από θάνατο και τον σέβομαι… Εσείς το μόνο που νοιάζεστε είναι πως θα πέσει ο Τσίπρας γιατί πρώτη φορά νιώθετε πως κινδυνεύει να διαλυθεί το σύστημα που χτίσατε 70 χρόνια».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

ΝΔ: Πολάκης = Τσίπρας

Σε ανακοίνωσή της, αργά το βράδυ της Κυριακής (11.11.2018) η Νέα Δημοκρατία είχε επιτεθεί τόσο στον Παύλο Πολάκη όσο και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα έγραψε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις