Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πολάκης κατά Σημίτη: Άει κρύψου σε καμία τρύπα!

Πολάκης Σωτηρία

Με το γνωστό του ύφος, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Κώστα Σημίτη που… “τόλμησε” να γράψει άρθρο για τα ελληνοτουρκικά. Γιατί κατά τον “αψύ” βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα να μιλάει…

Με μια από τις γνωστές, για το ύφος του, αναρτήσεις του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε με αγριότητα στον Κώστα Σημίτη για όσα έγραψε σε χθεσινό (14.12.2019) άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα για τα ελληνοτουρκικά, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο του Ελσίνκι.

Click4more: Σημίτης: Προσωπικοί χαρακτηρισμοί για πολιτικούς μου είναι ξένοι

Ο Παύλος Πολάκης “καλεί” τον πρώην πρωθυπουργό να… πάει να κρυφτεί «σε καμία τρύπα, που έχεις άποψη για τα εθνικά». Γιατί κατά τον Παύλο Πολάκη, ο Κώστας Σημίτης δεν έχει δικαίωμα να μιλάει αφού «με τη στάση σου “γκριζαρίστηκαν” τα Ίμια» και “έδωσε” τον Οτσαλάν στους Τούρκους.

Αλλά και γιατί μεταξύ πολλών άλλων που του… σούρει, ο Κώστας Σημίτης «έφαγε» τα «λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο», «έστησε» το «πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004» και από εκείνον ξεκίνησε «το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη».

«Έχει το θράσος και μιλάς ακόμα» ρωτάει ο Παύλος Πολάκης τον Κώστα Σημίτη και καταλήγει την ανάρτησή του με ακόμη μια «προτροπή» στον πρώην πρωθυπουργό: «άει πιες το τσάι σου, αρκετά πρόσφερες σε αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζονται άλλα».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις