Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πολάκης: «Κόλαση» με Αθανασίου στη Βουλή – «Μη μου κουνάς το δαχτύλι» (video)

Παύλος Πολάκης ΝΔ
Φωτογραφία: Intime

Σε ακόμα ένα κοινοβουλευτικό… επεισόδιο πρωταγωνίστησε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μετά τα όσα συνέβησαν χθες με τον Θάνο Πλεύρη.

Η κόντρα ξεκίνησε από την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πιο συγκεκριμένα το σημείο όπου υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη του Κολοκοτρώνη.

Ο Παύλος Πολάκης, που ήταν στην αίθουσα ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού από τον προεδρεύοντα, Χ. Αθανασίου, αλλά σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, δεν υπήρξε κάτι προσωπικό εναντίον του κ. Πολάκη. Μάλιστα, από την στιγμή που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ο Χ. Αθανασίου επικαλέστηκε το άρθρο 68 του Κανονισμού της Βουλής και ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να κρίνουν αν υπάρχει προσωπικό ζήτημα, καταλήγοντας σε απόρριψη του αιτήματος Πολάκη.

Click4more: ΝΔ: Αν ο Τσίπρας δεν τον αποκηρύξει θα είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι

Ωστόσο, ο πρώην Υπουργός επανήλθε και μάλιστα φτάνοντας στο προεδρείο μαινόμενος φώναζε ότι δεν υπάρχει τέτοιο άρθρο στον Κανονισμό.

Παύλος Πολάκης

«Το άρθρο που είπες δεν υπάρχει. Είσαι ψεύτης. Μη μου κουνάς το δάχτυλο. Είστε ψεύτης. Αυτό που κάνετε είναι παρακμή», είπε ο κ. Πολάκης με τον Χ. Αθανασίου να τον χαρακτηρίζει «άσχετο». «Είναι παρακμή. Παρακμή φέρνουν αυτό που φεύγουν», ανταπάντησε ο κ. Πολάκης με τον Χ. Αθανασίου να επαλαμβάνει ότι ο κ. Πολάκης είναι άσχετος…

Δείτε το επεισόδιο

Φωτογραφίες: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις