Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολάκης: Να αρθεί η ασυλία του ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας – Η ανάρτηση στο Facebook με… Βελουχιώτη

Πολάκης

Αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες ο Παύλος Πολάκης μετά τη μήνυση του εκδότη – δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονα αντέδρασε στην πρόταση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης στο Facebook. Στο μεταξύ, υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας Πολάκη τάχθηκε η ΝΔ και η Ελληνική Λύση, στη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Κατά της άρσης τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το Μέρα 25, ενώ παρών δήλωσε το ΚΙΝΑΛ. Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

Αφορμή για τη μήνυση που είχε υποβάλει ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης, ήταν αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι “έδωσε χρήματα στα Χανιά για να μην βγει βουλευτής”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, μετά την πρόταση να αρθεί η ασυλία του, συνοδεύεται από φωτογραφία του μπροστά από πίνακα με τον Άρη Βελουχιώτη και μεταξύ άλλων γράφει:

“Δεν κάνει πίσω, η συνέχεια θα δοθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και πως θα σας αποκαλύπτουμε και θα σας ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε Μαύρο Χιόνι”.

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη:

Gepostet von Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis am Dienstag, 1. September 2020

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις