Πολιτική

Πολάκης: Να αρθεί η ασυλία του ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας – Η ανάρτηση στο Facebook με… Βελουχιώτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες ο Παύλος Πολάκης μετά τη μήνυση του εκδότη – δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονα αντέδρασε στην πρόταση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης στο Facebook. Στο μεταξύ, υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας Πολάκη τάχθηκε η ΝΔ και η Ελληνική Λύση, στη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Κατά της άρσης τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το Μέρα 25, ενώ παρών δήλωσε το ΚΙΝΑΛ. Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

Αφορμή για τη μήνυση που είχε υποβάλει ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης, ήταν αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι “έδωσε χρήματα στα Χανιά για να μην βγει βουλευτής”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, μετά την πρόταση να αρθεί η ασυλία του, συνοδεύεται από φωτογραφία του μπροστά από πίνακα με τον Άρη Βελουχιώτη και μεταξύ άλλων γράφει:

“Δεν κάνει πίσω, η συνέχεια θα δοθεί στην Ολομέλεια της Βουλής και πως θα σας αποκαλύπτουμε και θα σας ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε Μαύρο Χιόνι”.

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη:

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1680014422155406

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
141
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
70