Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πολάκης: “Ο κόσμος περνάει καλύτερα από πέρυσι” [vid]

Πολάκης: “Ο κόσμος περνάει καλύτερα από πέρυσι” [vid]

“Καυστικός” ο Παύλος Πολάκης σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες. “Θα μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ενώ έκανε δηλώσεις και για το χώρο της Υγείας, που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν.

Λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Και μπορεί αρχικά τα βλέμματα να τράβηξαν οι δύο κόρες τους, οι οποίες τον συνόδευνα, ωστόσο τα “φώτα” έπεσαν στον ίδιο τον Παύλο Πολάκη και την πολιτική επικαιρότητα.

Κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο “που περνάει δύσκολα”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, ο Παύλος Πολάκης απάντησε: “Από πέρυσι περνάει καλύτερα“.

Μάλιστα, ρωτήθηκε σχετικά με την παραμονή του στο υπουργείο Υγείας, με τον ίδιο να απαντά πως θα συνεχίσει την προσπάθεια με τον υπουργό, Ανδρέα Ξανθό, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα γίνουν προσλήψεις απάντησε πως “γίνονται ήδη“.

Στη συνέχεια, ωστόσο, τέθηκε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να τονίζει πως η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί στην απόφαση του ΣτΕ και θα βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, ρίχοντας και ένα… καρφί.

Νέα κυβέρνηση LIVE – Ορκίστηκαν! Το μαύρα ρούχα της Γεροβασίλη – Τα αστεία του Καμμένου και ο σοβαρός Τσίπρας

Συγκεκριμένα ρωτήηθκε από δημοσιογράφο του Alpha αν θα δοθούν περισσότερες άδειες και απάντησε: “Δε νομίζω ότι σηκώνει περισσότερες άδειες το τοπίο. Η διαφημιστική δαπάνη… Οι ίδιοι οι δικοί σας έλεγαν πριν από κάποια χρόνια ότι δύο με τρία κανάλια σηκώνει η αγορά“.

Δείτε το βίντεο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε