Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Πολάκης reloaded! Μετά την Τσικρίκα, ο Τσίμας

Πολάκης reloaded! Μετά την Τσικρίκα, ο Τσίμας

Πρώτα η Ευαγγελία Τσικρίκα τώρα ο Παύλος Τσίμας. Ο Παύλος Πολάκης έχει ανοίξει μέτωπο και δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κλείσει…

Μετά τη δημοσιογράφο του Alpha, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Παύλο Τσίμα για ένα σχόλιο που έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Δευτέρας (12.09.2016).

«Ο κ. Πολάκης έχει το ακαταλόγιστο, το πρόβλημά μου δεν είναι ο κύριος Πολάκης, είναι ότι οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο, όσο παραμένει θεωρούν συμβατή τη γλώσσα και την κουλτούρα της Χρυσής Αυγής σε μια δημοκρατική κυβέρνηση» ήταν το σχόλιο του γνωστού δημοσιογράφου.

Η “σύνδεση” με τη Χρυσή Αυγή ήταν φυσικό να ενοχλήσει τον Παύλο Πολάκη, που για άλλη μια φορά, με το γνωστό του ύφος, “απάντησε” μέσω Facebook. Αργά το βράδυ έγραψε: «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της “σοβαρής “Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγίτη!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κάνει Παύλο Τσίμα
Ή αλλιώς μέχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ».

Δείτε το post

Η νέα ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας έρχεται λίγες ώρες μετά από εκεί σε βάρος της Ευαγγελίας Τσικρίκα, της δημοσιογράφου του Alpha που την Κυριακή και τη Δευτέρα έγινε… talk of the town για την ερώτησή της στον πρωθυπουργό κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ και κυρίως για την απάντηση που πήρε από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παύλος Πολάκης βρήκε στο… internet φωτογραφίες της γνωστής δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια αποστολών ή ρεπορτάζ με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Και όταν εμφανίστηκε και μια φωτογραφία της με τον Αλέξη Τσίπρα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβγαλε τη… διάγνωση πως είναι φωτομοντάζ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε