Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…!» – «Θα πας φυλακή» [vid]

Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…!» – «Θα πας φυλακή» [vid]

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Παύλος Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα on camera! Η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας μοιάζει να ξεφεύγει από κάθε όριο.

Οι δυο άνδρες ανταλλάσσουν φραστικά πυρά εδώ και πολλές μέρες για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τις τιμές στα φάρμακα και κάθε άλλο θέμα που αφορά στην υγεία και αυτή τη φορά διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο κανάλι Kontra.

Μετά την “πρόκληση” του Παύλου Πολάκη να του καταθέσει ερώτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης για να τα πουν “φάτσα κάρτα” στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση η οποία, όπως είπε, θα συζητηθεί στις 6 Μαρτίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τηλεφώνησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο κινητό του γνωστού δημοσιογράφου, στη συνέχεια βγήκε στον “αέρα” της εκπομπής για να αντιπαρατεθεί με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Κι εκεί έγινε το… έλα να δεις!

«Ο κ. Γεωργιάδης επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο πολύ λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές» ξεκίνησε ο Παύλος Πολάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει «Άλ Καπόνε», ενώ όταν παρενέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε: «μη με κόβεις (…) μη μιλάς, τώρα μουρ-μου! Ο κ. Γεωργιάδης έχει βγει γύρα στα κανάλια προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Αργότερα όταν ξανά η ένταση… ανέβηκε, ο Παύλος Πολάκης είπε «μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα (…) μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις (…) γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ….»!

Ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε τις κατηγορίες πως επί υπουργίας Γεωργιάδη, τόσο με σύσταση του ίδιου όσο και της συζύγου του έγιναν προσλήψεις, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ζητά να πει ονόματα. Τον κατηγόρησε επίσης ότι το ’13 υπέγραψε δελτίο τιμών φαρμάκων και με μια διάταξη άλλαξε την τιμή σε ένα φάρμακο, το οποίο αντί να πάει στα 509€ πήγε στα 769€. «Έχω αλλάξει εγώ την πρόταση της επιτροπής τιμών; Είσαι τρελός», του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όσο για την μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων για το 15, να σου θυμίσω ότι από τον Γενάρη ως τον Σεπτέμβρη η χώρα ήταν σε κλοιό των δανειστών, με δυο εκλογές, με δημοψήφισμα, με δημοσιονομικό έλλειμμα. Βγήκε δελτίο τιμών στο τέλος της χρονιάς».

«Καταλάβατε τι είπε τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα, κακούργημα και θα πας φυλακή Παύλο Πολάκη. Έχεις παραβιάσει το νόμο, τα δυο δελτία τιμών είναι υποχρεωτικά», του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε την κόντρα των δυο ανδρών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε