Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πολάκης: Υπολογίζουν με αλχημείες τα εισοδήματά μου

Πολάκης: Υπολογίζουν με αλχημείες τα εισοδήματά μου

Ο Πολάκης κάνει… share την ανακοίνωση της Attica Bank – “Λάσπη τα περί εισοδημάτων μου – 13 φορές έκανα αίτηση αλλά δεν διορίστηκα στο δημόσιο”

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης επιχειρεί να δώσει νέες απαντήσεις στην υπόθεση με το δάνειο των 100.000€ που πήρε από την Attica Bank.

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε την ανακοίνωση που εξέδωσε η τράπεζα και με την οποία υπερασπίζεται την απόφασή της να δώσει το καταναλωτικό δάνειο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Προσθέτει, όμως, και μερικές δικές του επισημάνσεις.

Κάνει λόγο για «λάσπη» σχετικά με τις αναφορές στα εισοδήματά του, λέγοντας πως «τα υπολογίζουν με αλχημείες». Η αναφορά αυτή αφορά στα ερωτήματα που προέκυψαν από την πρώτη του ανάρτηση για το θέμα, όταν έγραψε πως ως γιατρός έβγαζε τριπλάσια χρήματα απ’ όσα βγάζει ως υπουργός.

«Από τον Νοέμβριο του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2015 ήμουν στον ιδιωτικό τομέα» γράφει ο Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας πως δεν έχει εργαστεί ποτέ στο δημόσιο, παρά τις 13 αιτήσεις που έκανε για να διοριστεί.

Και σε αυτό το post, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, που έφερε στο φως το καταναλωτικό δάνειο που πήρε από την Attica Bank, εμπλέκοντας και τη σύζυγό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις