Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πόλεμος για τον πόθεν έσχες του Κ. Μητσοτάκη: Ήμουν σε διάσταση τότε με την Μαρέβα

Πόλεμος για τον πόθεν έσχες του Κ. Μητσοτάκη: Ήμουν σε διάσταση τότε με την Μαρέβα

Νέος “πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη και τη συμμετοχή του κ. Παπασταύρου στην εταιρεία της συζύγου του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως τα ερωτήματα σχετικά με το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι πολλά και αμείλικτα και κατηγορεί πως δεν δίνονται σαφείς απαντήσεις ούτε από τον ίδιο ούτε από τη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα διερωτάται γιατί ο κ. Μητσοτάξκης δεν απαντά στα ερωτήματα από τη συμμετοχή του κ. Παπασταύρου στην εταιρεία της συζύγου του κ. Γκραμπόφσκι και ζητά απαντήσεις για ποιό λόγο το πόθεν έσχες της κ. Γκαμπρόσφκι δεν εμφανίζεται στο δικό του πόθεν έσχες κατά την επίμαχη περίοδο;

Άμεση και σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο ήταν η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία που κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πως βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με τα παρασυστήματα δημοσιογραφίας και για ασύστολη χυδαιότητα.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία απαντά πως είναι γνωστό σε όλους πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επίμαχο διάστημα 2006-2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και για αυτό το λόγο δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες. Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση πως ενώ ξέρουν την αλήθεια συνεχίζουν τις συκοφαντίερς και τη λασπολογία και κάνουν λόγο για έναν άθλιο κατήφορο.

Από το γραφείο της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

“Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα ήταν πάντα διαφανής. Ουδέποτε έχω πάρει οποιαδήποτε δουλειά από το Ελληνικό Δημόσιο.Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που είχα ιδρύσει. Δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με το σύζυγό μου. Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μια επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά το σύζυγό μου.

Σε κάθε περίπτωση έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε