Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πόλεμος” Καμμένου – ΝΔ: Η σιωπή ήταν όντως εκκωφαντική

“Πόλεμος” Καμμένου – ΝΔ: Η σιωπή ήταν όντως εκκωφαντική

Ένα πρωτοσέλιδο που προκάλεσε αίσθηση, μια ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία και η αναμενόμενη απάντηση από τον Πάνο Καμμένο. Ένας νέος “πόλεμος” έχει ξεσπάσει, ανάμεσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον υπουργό Άμυνας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Το Καρφί, το Σάββατο (17.06.2107), το οποίο ενέπλεκε τον Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή σε επικοινωνία με ισοβίτη.

Η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για σκοτεινή υπόθεση και για την εκκωφαντική σιωπή των δυο υπουργών και της κυβέρνησης γενικότερα.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Και η δική του ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε λόγο για έρευνα στις επιχειρήσεις του «σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική». Καταλήγει μάλιστα τη δήλωσή του με τη φράση: «Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα».

Όλη η δήλωση του Πάνου Καμμένου

«Πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας “Καρφί”, το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση.

Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του «Noor 1». Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο Υπουργό.

Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα…».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Πέρασαν 24 ώρες από το δημοσίευμα της Εφημερίδας “Καρφί” που εμπλέκει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Στ. Κοντονή σε μια άκρως σκοτεινή υπόθεση.
Η σιωπή των δύο Υπουργών και της Κυβέρνησης συνολικά είναι εκκωφαντική.
Ο κ. Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απαντήσει με σαφήνεια: συνομίλησε ή όχι με τον κρατούμενο ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη;
Ο κ. Κοντονής πρέπει, επίσης, να απαντήσει: έχει ή όχι οποιαδήποτε σχέση με τους εκβιαστικούς διαλόγους που περιγράφει το δημοσίευμα;
Οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις τώρα
».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε