Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πόλεμος Λαφαζάνη – Κουτσούμπα, στα χαρακώματα ΚΚΕ και ΛΑΕ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απ΄ την ίδια δεξαμενή απογοητευμένων του όχι και της Αριστεράς φαίνεται ότι θέλουν να αντλήσουν ψήφους ΚΚΕ και ΛΑΕ και έτσι τα δυο κόμματα ρίχτηκαν στα χαρακώματα. Ήδη απ’ την αρχή της προεκλογικής εκστρατείας τα πυρά ειδικά απ’ την πλευρά του ΚΚΕ και του Δ. Κουτσούμπα είναι σφοδρά και έρχεται τώρα η ΛΑΕ ,έσω Iskra να απαντήσει με… αίτημα για εκεχειρία!

Με άρθρο στην Iskra η Λαϊκή Ενότητα αφήνει αιχμές για τη στάση του ΚΚΕ, λέγοντας ότι δεν στήριξε μέχρι τέλους την αντιμνημονιακή στάση με αποτέλεσμα ο ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πιο εύκολα την “μνημονιακή κωλοτούμπα” που δύσκολα θα μπορούσε να τη φέρει σε πέρας, αφού θα είχε απέναντί της τόσο το Κ.Κ.Ε. όσο και τις ισχυρές δυνάμεις του “ΟΧΙ” εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ηγεσία, του Κ.Κ.Ε. στο όνομα της καθαρότητας της υποτιθέμενης σοσιαλιστικής επανάστασης, έχασε αυτήν την ευκαιρία, λέει η Iskra και τώρα αναγορεύει εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη, ως κύριο αντίπαλό της τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

“Το Κ.Κ.Ε. διαπράττει λάθος, σοβαρότατο λάθος, να επιτίθεται και μάλιστα με προσωπικά και παντελώς ανυπόστατα και συκοφαντικά επιχειρήματα κατά του Παναγ. Λαφάζανη” λέει η Iskra κατηγορόντας την ηγεσία του ΚΚΕ για αδιέξοδη στάση
και απευθύνει “πρόκληση, πρόσκληση μιας συμπαράταξης Κ.Κ.Ε., Λ.Α.Ε. και όλων των αριστερών δυνάμεων ή τουλάχιστον την αναστολή του μεταξύ τους πολέμου”…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε