Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πόλεμος Μαξίμου – Σπυράκη: «Στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της…»

Πόλεμος Μαξίμου – Σπυράκη: «Στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της…»

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως “μοναδική λύση” η ΝΔ είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη.

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως “μοναδική λύση” η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

«Η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη “διαπλοκή”» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

Από τη διαρροή του Μαξίμου ξεχωρίζει η ατυχής αναφορά στο Mega, την ώρα που το ΕΣΡ ανακοίνωσε το οριστικό λουκέτο αφήνοντας στον δρόμο 420 εργαζομένους.

«Θα αρκεστούμε να τής θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ανήμποροι και επικίνδυνοι»

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να υπάρξει πολιτική αλλαγή.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Να, γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση. Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού. Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν τον νόμο. Και επικίνδυνοι. Όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις