Πολιτική

Politico για Πολάκη: Ο μόνος που δεν τον αποκήρυξε είναι ο Τσίπρας

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει το "κατόρθωμα" του Παύλου Πολάκη και η επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. «Απίστευτο πως ένα μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτέθηκε τόσο ωμά σε άτομο με αναπηρία», γράφει το Politico. Το περιοδικό εκφράζει την απορία του για την μη αποκήρυξη του σφακιανού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η “χάρη” του Παύλου Πολάκη και πως να μην γίνει αυτό μετά την επίθεση σε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή που έχει και προβλήματα αναπηρίας. Γι’ αυτό και στο Politico και στην στήλη «Γράμμα από την Αθήνα», είναι εμφανής η έκπληξη του συντάκτη ο οποίος μιλάει για ολίσθημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η έκπληξη γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αφού γράφει: «Είναι αξιοσημείωτο ένα μέλος μιας αριστερής κυβέρνησης να προσβάλλει ένα άτομο με αναπηρία με τόσο ωμό τρόπο». Περιγράφει πως έγινε η επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και σημειώνει ότι οι αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

[read4more]

Και τονίζει πάλι με έναν τόπο απορίας ότι οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη ήρθαν από τους πάντες εκτός από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Λέει για τον Ανδρέα Ξανθό ο οποίος αποκήρυξε τις δηλώσεις Πολάκη και κάνει ειδική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δήλωσε πολλές φορές ότι Τσίπρας και Πολάκης είναι το ένα και το αυτό. Ότι είναι η φωνή και το πρόσωπο του Τσίπρα που κάνει την βρόμικη δουλειά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1