Πολιτική

Πολυνομοσχέδιο: Με ένσταση αντισυνταγματικότητας ξεκίνησε η συζήτηση!

Με ένσταση αντισυνταγματικότητας που έχει εγείρει ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, άνοιξε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου με επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ένσταση απορρίφθηκε -όπως αναμενόταν- από την κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των εισηγητών των κομμάτων και η συζήτηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Σήμερα αναμένεται να πάρουν το λόγο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης ενώ στις 7 το απόγευμα αναμένεται να πάρει το λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

H συζήτηση του πολυνομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί αύριο με την ψήφιση του ενώ θα προηγηθούν οι ομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ: Η κόντρα Δούκα και Διαμαντοπούλου φέρνει στα όριά τους τα πράσινα στελέχη
Και ενώ η αρχική αντίδραση του ΠΑΣΟΚ έγινε αντιληπτή ως προσπάθεια ίσων αποστάσεων από τους δύο, στο παρασκήνιο, οι παροικούντες παραδέχονταν ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο οι δύο
Δούκας και Διαμαντοπούλου 5
Το μεγάλο «στοίχημα» Μητσοτάκη με το βλέμμα στις εκλογές: Η «μάχη» των κονδυλίων στη Σύνοδο Κορυφής και τα μέτρα στη ΔΕΘ
Η οικονομία παραμένει το ισχυρό πολιτικό «χαρτί» της κυβέρνησης και μαζί με το αφήγημα – δέσμευση «το είπαμε, τα κάνουμε και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 16