Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Γεωργιάδης ας απαντήσει ποιος έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στον εργοδότη που απειλεί εργαζόμενους»

Πόπη Τσαπανίδου: «Ο κ. Γεωργιάδης ας απαντήσει ποιος έδωσε 20 απευθείας αναθέσεις στον εργοδότη που απειλεί εργαζόμενους»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, έκανε επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, επανερχόμενη στην υπόθεση της ανακοίνωσης που είχε βγάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του, στην οποία ανέφερε ότι βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα «δείχνει εργοδότες να απειλούν ευθέως τους υπαλλήλους τους να ψηφίσουν ΝΔ, υπό το βλέμμα του υπουργού».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μια πολύ «σοβαρή υπόθεση» και όχι «αστείο», ενώ έκανε αναφορά και σε σημερινές (2.5.2023) δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα κάνει εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα και ζήτησε απαντήσεις από τον υπουργό για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης «έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις».

«Οι εκβιασμοί και οι απειλές για το τι θα ψηφίσουν οι εργαζόμενοι σε μία εταιρία, δεν είναι αστείο. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και γίνεται σοβαρότερη όταν συμβαίνει παρουσία ενός υπουργού. Ο κ. Γεωργιάδης αισθάνεται θιγμένος που δεν καταλάβαμε το «αστείο» του και απειλεί με εξώδικα ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα. Τα περιμένουμε», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου για το όλο θέμα με το βίντεο.

«Ας επισυνάψει όμως σ’ αυτά και τις απαντήσεις για το πως ο συγκεκριμένος εργοδότης έχει εξασφαλίσει συνολικά 29 συμβάσεις από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εκ των οποίων οι 20 είναι απευθείας αναθέσεις. Ποιος τον βοήθησε να τα βρει τόσο βολικά;», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις