Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δημοψήφισμα 2015 – ΝΔ: Την πόρτα της εξόδου δείχνει στον Σαμαρά και ο Πατούλης

Δημοψήφισμα 2015 – ΝΔ: Την πόρτα της εξόδου δείχνει στον Σαμαρά και ο Πατούλης

Κεντρικό πρόσωπο της ΝΔ που συμμετέχει στο άτυπο πολιτικό συμβούλιο, σε συζήτηση με δημοσιογράφους, απέφυγε να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που ζήτησαν την παραίτηση Σαμαρά. Αρκέστηκε να σχολιάσει με νοτο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος λέγοντας: “Ο Τσιπρας είναι πανίσχυρος, πήρε αυτό που ήθελε.

“Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης ηττήθηκαν. Θα περιμένουμε το αποτέλεσμα στο επόμενο 48ωρο. Μετά την ξεκάθαρη ήττα και σε περίπτωση που δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα, έτσι όπως είμαστε, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης δεν μπορούμε να απευθυνθούμε στην κοινωνία”, δήλωσε.

Click4more: Φουντώνουν οι φωνές στη Νέα Δημοκρατία που ζητούν παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά

Επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και κορυφαίο “γαλάζιο” στέλεχος της αυτοδιοίκησης Γιώργος Πατούλης άφησε σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας: “Όσον αφορά την αποτίμηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, θεωρώ ότι το ΟΧΙ επικράτησε για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος, είναι γιατί “είχε πρόσωπο”. Εκπροσωπήθηκε από έναν πολιτικό ηγέτη, τον κ. Τσίπρα, ένα πρόσωπο που για την πλειοψηφία του λαού μας σήμερα εκφράζει την ελπίδα. Αντίθετα, το ΝΑΙ, δεν είχε πρόσωπο. Δεν είχε έναν αντίστοιχο πολιτικό ηγέτη που να εκπροσωπεί την ελπίδα ή κάποιες θετικές προσδοκίες. Επιπλέον, υποστηρίχθηκε από πολιτικές και κομματικές ηγεσίες που αποδεικνύεται ότι αποστρέφεται η πλειοψηφία της κοινωνίας μας. Γι’ αυτό και πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα” σημείωσε με νόημα ο κ. Πατούλης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε