Πολιτική

“Πόρτα” στον Ανδρέα Λοβέρδο στο υπουργείο Εξωτερικών – Δεν τον άφησαν να δει τα απόρρητα έγγραφα

"Πόρτα" καταγγέλει ότι έφαγε ο Ανδρέας Λοβέρδος, όταν μετέβη στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να λάβει γνώση των διαβαθμισμένων εγγράφων που παρουσίασε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός είχε καλέσει τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων ώστε να δουν να απόρρητα έγγραφα, και ο Ανδρέας Λοβέρδος πήγε εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξουσιοδοτημένος από την Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρει όμως σε ανακοίνωσή του, το γραφείο του υπουργού του είπε πως “δεν είχε καμία ενημέρωση” και δεν του επέτρεψε να δει το επίμαχο τηλεγράφημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος είναι:

«Χθες ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κάλεσε τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών ομάδων  στο υπουργείο Εξωτερικών να λάβουν γνώση διαβαθμισμένου τηλεγραφήματος ( του Νοεμβρίου 2016) του πρέσβη  μας στο Ριάντ προς τον υπουργό Εξωτερικών ενώ παράλληλα άφησε υπαινιγμούς σχετικά με την εντιμότητα  και την αξιοπιστία  του έλληνα πρέσβη. 

Σήμερα επισκέφθηκα, εξουσιοδοτημένος από την κ.Γεννηματά, το Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να λάβω γνώση του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος όμως η απάντηση που έλαβα αρμοδίως από το γραφείο του υπουργού των Εξωτερικών ήταν ότι δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση.

Για άλλη μία φορά ο Πρωθυπουργός αποδεικνύεται  αναξιόπιστος και ταυτόχρονα εμπαθής απέναντι στους  λειτουργούς της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Κι όλα αυτά προκειμένου να υπερασπιστεί ύποπτες, σκοτεινές  και επικίνδυνες υποθέσεις της Κυβέρνησής του.

Οι Έλληνες πολίτες τον κρίνουν και από αυτό.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 159
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 146