Πολιτική

Ποτάμι για κυβέρνηση: Κάθε θεατρική παράσταση κάποτε τελειώνει…

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε το Ποτάμι τη διακήρυξη που υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πορτογάλος ομόλογός του, Αντόνιο Κόστα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Νέα διεθνής επιτυχία της κυβέρνησης. Υπέγραψε σύμφωνο εναντίον της λιτότητας με την Πορτογαλία.

Προφανώς λιτότητα δεν θεωρείται το πογκρόμ έμμεσων και άμεσων φόρων, ούτε οι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ούτε η ασφυξία στην αγορά.

Πόλεμος εναντίον της λιτότητας σημαίνει, προφανώς, το δικαίωμα κάθε ανεπάγγελτου “αγωνιστή” σε μια θέση σε υπουργικά και πρωθυπουργικά γραφεία.

Κάθε θεατρική παράσταση κάποτε τελειώνει», αναφέρει το Ποτάμι.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «γνήσιο, αυθεντικό και ακαταπόνητο αγωνιστή της Παράταξης»
Αντώνης Σαμαράς
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13